B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αστέρας Αλιβερίου-Γ.Σ. Αυλίδας 67-58

Αήττητος και πρωτοπόρος συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ ο Αστέρας Αλιβερίου, που νίκησε και τον Γ.Σ. Αυλίδας, με τελικό σκορ 67-58, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για να μπει πρώτος και με το απόλυτο πλεονέκτημα στα playoffs.

Οι παίκτες του Ρέτσα πήραν προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα, κλείνοντας το ημίχρονο στο +13 (36-23).

Στη γ’ περίοδο ο Γ.Σ. Αυλίδας με πόντους κυρίως του Σταματίου μείωσε σε 49-42, στο 36′ πλησιάσε ακόμα περισσότερο (60-56), αλλά ο Αστέρας διατήρησε την υπέρ του διαφορά και με 10 πόντους του Καψούλη στο τελευταίο 10λεπτο έφτασε στη νίκη με σκορ 67-58.

Από τους νικητές ο Καψούλης πέτυχε 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Π. Βογιατζής με 18, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Σταματίου και Τσιαχτάνης σημείωσαν 20 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Διαιτητές: Μασλατζίδης-Γιαπλές.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ: 24-13, 36-23, 49-42, 67-58.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας-Καραμάνος): Μεϊντάνης 5, Αποστόλου, Καψούλης 23 (1), Μάστορης Ι., Μάστορης Θ. 12, Αδάμης, Τσελιαγκός, Τζουβάνας, Ιωάννου Ευστρ. 5, Βογιατζής Παντ. 18, Βογιατζής Σοφ. 4.

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ (Βάθης): Πολύχρονος, Τσιαχτάνης 17 (3), Σταμέλος, Τριχάς, Μπεληγιάννης, Ρήγας 1, Τουλουμτζής 3, Σταματίου 20, Ντεμένσκι 8, Αθανασίου 9, Κοτρόγιαννος.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αίαντας Αυλίδας-Κονίστρες 70-68

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Απόλλων Χαλκίδας-Γ.Σ. Αυλίδας 83-55

pannikolaou