Α ΕΣΚΑΣΕ

Μια αγωνιστική στον Νασάκη με καθυστέρηση 20 ημερών!

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΣΚΑΣΕ ενημέρωσε τον ΓΑΣ Βασιλικού πως ο Θύμιος Νασάκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι του Σαββάτου 11/3 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον Γ.Σ. Ιτέας, εξαιτίας τιμωρίας που του επιβλήθηκε για τον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας στις 18/2.

Ανεξάρτητα με το αν είναι σωστή ή όχι η ποινή που του επιβλήθηκε, η χρονική στιγμή της απόφασης από πλευράς ΕΣΚΑΣΕ είναι άστοχη, καθώς έχουν μεσολαβήσει τρεις εβδομάδες χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί συμβούλιο για να βγουν και οι αντίστοιχες ποινές, με την ομάδα του να ενημερώνεται σχεδόν 24 ώρες πριν τον αγώνα που ακολουθεί!

Και επειδή αναφερόμαστε σε ένα αναβαθμισμένο και προβεβλημένο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, η Ένωση θα έπρεπε να έχει καλύτερα αντανακλαστικά ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, πραγματοποιώντας Διοικητικό Συμβούλιο μέσω zoom όταν δεν είναι εφικτό δια ζώσης, όποτε υφίσταται πειθαρχικό ζήτημα.

Στην προκειμένη περίπτωση του Νασάκη, ο αγώνας που σημειώθηκε στην έκθεση των διαιτητών ήταν στις 18 Φεβρουαρίου, για να ακολουθήσουν 20 μέρες μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στο οποίο μεσολάβησαν η εβδομάδα του final-4 του κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ και η εβδομάδα με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, με την ποινή να επιβάλλεται στον αθλητή μια μέρα πριν την 18η αγωνιστική.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ένσταση της ΧΒΑ στον αγώνα με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (20η αγωνιστική-24/3)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρώτος και αήττητος! Λοκρός-Κένταυρος Λιβαδειάς 73-78

pannikolaou