ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Αλ. Θεοδώρου στη Χαλκίδα!

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρου Θεοδώρου στη Χαλκίδα το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πλήθος πολιτών της Χαλκίδας συνέρρευσε στα εγκαίνια πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρου Θεόδωρου, ο οποίος στην ουσία ‘άνοιξε’ την προεκλογική του εκστρατεία και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων στελέχη και φίλοι του κινήματος στον νομό, οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κ. Κατερίνα Περλεπέ και Γιάννης Καλαμακίδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Χρήστος Θεοδώρου, υποψήφιοι και πρώην δήμαρχοι, ο γραμματέας και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, γραμματείς και μέλη των Τ.Ο. καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Στο περιθώριο των εγκαινίων, ο κύριος Θεόδωρου ευχαρίστησε συγκινημένος τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ‘’στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης και ανατροπής του ΠΑΣΟΚ, έχω αποφασίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή ως υποψήφιος βουλευτής. Καταθέτω στους πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας την εμπειρία ετών στην αυτοδιοίκηση. Καταθέτω τη γνώση της πραγματικής οικονομίας και των αναγκών του τόπου μας. Μα πάνω απ’ όλα καταθέτω τη διάθεσή μου για προσφορά’’.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδώρου εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ‘’και εδώ στον τόπο μας, αν δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή. Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη νίκης και ελπίδας. Πόλη-πόλη, χωριό-χωριό, γειτονιά-γειτονιά να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής και της ανανέωσης’’. Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Εύβοιας.

‘’Το γραφείο μας θα είναι ανοιχτό για όλους και όλες. Τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας. Για κάθε πολίτη του νομού μας . Σας περιμένω να συζητήσουμε τις αγωνίες σας, Τα προβλήματα, τις προτάσεις σας. Ωραία τα social media και τα τηλέφωνα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την απευθείας επαφή από κοντά’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou