ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σχολικοί Ν. Φθιώτιδας (κοριτσιών): 1ο ΓΕΛ Λαμίας-ΓΕΛ Δομοκού 35-19

Το 1ο ΓΕΛ Λαμίας κατέκτησε το Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Νομού Φθιώτιδας στα κορίτσια, κερδίζοντας στο τελικό το αξιόμαχο ΓΕΛ Δομοκού με 35-19!

Πολύ καλό θέαμα από τα κορίτσια και των δύο ομάδων σε ένα τελικό που έγινε σε αθλητικά πλαίσια με την παρουσία μαθητών και των δύο σχολείων.

Το ΓΕΛ Δομοκού με ανακοίνωση του συγχαίρει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, τους διαιτητές αλλά και τη νικήτρια ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λαμίας.

‘Με αφορμή τον τελικό αγώνα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών, ο οποίος διεξήχθη  την Τετάρτη  08-03-23 στις 12 μ.μ. στο Χαλκιοπούλειο, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο γραφείο Φυσικής Αγωγής  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος για την άψογη διοργάνωση των σχολικών αγώνων, στους διαιτητές αλλά και στην αντίπαλη ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, η οποία ήταν και η νικήτρια με σκορ 35-19. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία φιλάθλων και των δύο σχολείων σε πολύ καλό κλίμα. Η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων έγινε από τον αντιδήμαρχο Λαμίας κ. Ζωγράφου Ιωάννη.”

Σχετικά άρθρα

Πρωταθλήτριες Στερεάς Ελλάδας! 1ο ΓΕΛ Θήβας-ΓΕΛ Άμφισσας 28-42

pannikolaou

Πρωταθλητές Στερεάς Ελλάδας στην παράταση! (ΓΕΛ Σχηματαρίου-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 58-57)

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες: Πέρασε τελικό! 6ο ΓΕΛ Φθιώτιδας-ΓΕΛ Σχηματαρίου 41-50

pannikolaou