B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Νέοι πίνακες και 24αρια στα κλειστά Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας!

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των κλειστών αθλητικών Δημοτικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκίδας από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, τα κλειστά γυμναστήρια Αρτάκης και ΔΑΚ Χαλκίδας απέκτησαν δύο νέους σύγχρονους φωτεινούς πίνακες όπως και 24αρια χρονόμετρα τα οποία και τέθηκαν σε λειτουργία από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερα για το κλειστό γυμναστήριο της Αρτάκης, εκτός από την αντικατάσταση του παλιού πίνακα που είχε μόνο σκορ και χρόνο με ένα νέο φωτεινό πίνακα με αναλυτικά ατομικά και ομαδικά στοιχεία, όπως και των νέων χρονομέτρων των 24”, τοποθετήθηκαν δύο νέοι 12θεσιοι πάγκοι ενώ έκλεισε με σκέπαστρο και ο χώρος που ενώνει το κλειστό γυμναστήριο με τα αποδυτήρια.

Στο ΔΑΚ Χαλκίδας επίσης, έγινε αλλαγή του πίνακα που έβγαζε συχνά προβλήματα με ένα νέο φωτεινό πίνακα, όπως και τοποθέτηση νέων χρονομέτρων 24”.

Σε ανακοίνωση του ο ΔΟΑΠΠΕΧ αναφέρει:

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων των κλειστών Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε τις παρακάτω εργασίες.

Στα κλειστά γυμναστήρια Ν. Αρτάκης και Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη», εγκαταστάθηκαν νέοι σύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες και χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων, τα οποία θα διευκολύνουν πλέον την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης κλπ .

Επιπλέον, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Αρτάκης, τοποθετήθηκαν δυο (2) νέοι 12θέσιοι πάγκοι και στο αίθριο χώρο μεταξύ γηπέδου και αποδυτηρίων τοποθετήθηκε σκέπαστρο για τη συνένωση των δυο χώρων, με σκοπό την προστασία των αθλητών από τις καιρικές συνθήκες”.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou