ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλ. Θεοδώρου: ”Η κυβέρνηση της Ν.Δ. λαμβάνει αποφάσεις που υπονομεύουν το μέλλον για βιώσιμη ανάπτυξη”

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ευβοίας με το ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος Θεοδώρου και μέλος του τομέα Ναυτιλίας του κόμματος, με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην κατασκευή λιμένα Χαλκίδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Τομέα Ναυτιλίας του  ΠΑΣΟΚ, στην οποία και συμμετέχω διαπιστώθηκε πως για ακόμα μία φορά  πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξακολουθεί, να λαμβάνει αποφάσεις που  υπονομεύουν το μέλλον και την ελπίδα της Ελλάδας για βιώσιμη ανάπτυξη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η πρόσφατη ανάθεση  αρμοδιοτήτων «αρχής σχεδιασμού» στο ΤΑΙΠΕΔ αναφορικά με την κατασκευή  του λιμένα Χαλκίδας, ο οποίος είναι πολύ μικρότερος από τον ήδη 
υπάρχοντα εμπορικό λιμένα και δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις  για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της πόλης αλλά και ευρύτερα του  νησιού της Ευβοίας, περιορίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.
Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει άμεσα την υφιστάμενη  αντιαναπτυξιακή και θεσμικά και τεχνικά ανερμάτιστη πρόταση του  ΤΑΙΠΕΔ, ώστε η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες  εκλογές να προχωρήσει στην προτεινόμενη ευρεία και ανοικτή διαβούλευση  για την χωροθέτηση και κατασκευή του νέου λιμένα Χαλκίδας”.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou