ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μ. Χατζηγιαννάκης: Δωρεάν χορηγός επικοινωνίας του Κασιδιάρη η κυβέρνηση της ΝΔ

Σκληρή κριτική για προχειρότητα και ερασιτεχνισμούς στην υπόθεση του μορφώματος Κασιδιάρη, άσκησε προς την κυβέρνηση της ΝΔ ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του τελευταίου νομοσχεδίου πριν η βουλή κλείσει για τις εκλογές.
Όπως επεσήμανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για τρίτη φορά να κλείσει το ζήτημα αποδεικνύει στην πράξη πως οι προηγούμενες πρωτοβουλίες της αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο σκοπός της μυστικής, αλλά κατά τα άλλα δήθεν θεσμικής, συνάντησης του κ. Γεραπετρίτη με τον παραιτηθέντα πλέον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκτίμησε ότι η κυβέρνηση, με τις συνταγματικές ακροβασίες της, εξελίσσεται σε χορηγό επικοινωνίας του κόμματος Κασιδιάρη και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει συνυπεύθυνος σε μία βαθιά προβληματική  συνταγματικά διάταξη.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της εργασιακής ομηρίας των συμβασιούχων στους ΟΤΑ που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ανέφερε ότι η ΝΔ έχει αλλεργία σε κάθε τι δημόσιο και αυτό αποδεικνύεται από τη διακυβέρνησή της.
Χαρακτήρισε θράσος την προσπάθεια να εμφανίζεται η κυβέρνηση ως υπέρμαχος των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, το οποίο έχει κάνει φύλλο και φτερό, και έκανε λόγο για υποκρισία από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς εφόσον ήθελε στα αλήθεια να δώσει λύση στο θέμα της στελέχωσης των ΟΤΑ θα είχε προχωρήσει στην προκήρυξη των θέσεων και θα είχε πραγματοποιήσει μόνιμες προσλήψεις. Αντίθετα, όπως σημείωσε ο βουλευτής Ευβοίας, η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο έχει αφήσει τους δήμους υποστελεχωμένους, αλλά δεν διστάζει να απειλεί με πειθαρχικές διώξεις τους αιρετούς που πράττουν το αυτονόητο, επειδή χρειάζονται προσωπικό για να λειτουργήσουν οι Δήμοι τους.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:

https://www.facebook.com/chatzigiannakismiltos/videos/543485551265861

Σχετικά άρθρα

Εκλογές 2023: Τα αποτελέσματα σε Βοιωτία-Εύβοια-Ευρυτανία-Φθιώτιδα-Φωκίδα

pannikolaou

Περιοδεία Αλέξανδρου Θεοδώρου στα Ναυπηγεία Χαλκίδας

pannikolaou

Μ. Χατζηγιαννάκης: Η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια θα ανοίξει τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή

pannikolaou