ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη σε Λίμνη, Μαντούδι και Προκόπι

Περιοδεία στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε χθες ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε αρχικά στο δασαρχείο Λίμνης, όπου και συναντήθηκε με τον Δασάρχη κ. Ζίγκηρη και τους οχτώ συμβασιούχους εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης της υπηρεσίας, καθώς το δασαρχείο έχει μόνιμο επιστημονικό προσωπικό μόνο τρία άτομα που πλησιάζουν τη συνταξιοδότηση και η άρνηση της κυβέρνησης της ΝΔ, είτε για μόνιμες προσλήψεις είτε για μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απειλεί επί της ουσίας το δασαρχείο με λουκέτο.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισκέφτηκε εν συνεχεία περιοχές στο Μαντούδι και το Προκόπι, για να συζητήσει από κοντά με τους δασεργάτες που καθαρίζουν το δάσος, συγχαίροντάς τους για το σημαντικό έργο που επιτελούν, ενώ δεσμεύτηκε πως η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ θα είναι, με πόρους και προσωπικό, αρωγός στη μεγάλη κοινή προσπάθεια προκειμένου να αναδημιουργηθεί ο δασικός πλούτος, να στηριχθεί η τοπική οικονομία και η νέα γενιά να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον τόπο της.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας ολοκλήρωσε τον κύκλο των συναντήσεών του περιοδεύοντας σε καταστήματα στο Προκόπι και συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες, στους οποίους και τόνισε πως η προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι δίπλα στους ανθρώπους της αγοράς και όχι των “αγορών”, δίπλα σε αυτούς που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και της ευβοιώτικης κοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou