B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων ομάδων μπάσκετ στη Χαλκίδα 15 χρόνια μετά!

Μετά από 15 χρόνια, το πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων ομάδων  ανδρών μπάσκετ, ή αλλιώς Εργασιακό για τους παλιότερους, επιστρέφει στη δράση με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ να διοργανώνουν στα 6 κλειστά γυμναστήρια της πόλης το ”Chalkis Basket 2023”!

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Στο πρωτάθλημα θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος όλοι οι μη εν ενεργεία αθλητές, οι οποίοι ορίζονται ως εκείνοι που δεν έχουν αγωνιστεί σε κανένα επίσημο αγώνα πρωταθλήματος τη σεζόν 2022-23.

Η κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να έχει στις τάξεις της έως 3 εν ενεργεία αθλητές τοπικών κατηγοριών, οι δύο εξ αυτών άνω των 40 ετών (γεννημένοι έως 1-1-1983) και ένας ακόμα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ως διοργανωτής αναλαμβάνει την έκδοση δελτίων όλων των αθλητών (απαραίτητα στοιχεία: φωτογραφία, ταυτότητα, ιατρική βεβαίωση) όπως επίσης την παρουσία γιατρού αλλά και επίσημων διαιτητών και κριτών σε όλους τους αγώνες.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν έως 16 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των ”8” με το σύστημα διεξαγωγής να είναι ένας εναντίον όλων σε ένα γύρο.

Στη β’ φάση του πρωταθλήματος οι ομάδες του α’ ομίλου αγωνίζονται  χιαστεί με εκείνες του β’ ομίλου σε νοκ-άουτ αγώνες. Συνολικά, υπολογίζονται να διεξαχθούν περίπου 70 αγώνες.

Το κόστος συμμετοχής για την κάθε ομάδα ανέρχεται στα 150 €.

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou