B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

9 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Τσομάκα…

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τις 13 Απριλίου του 2014, όταν ο Γιώργος Τσομάκας ”έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και την οικογένεια του μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τσομάκας, ένας καλοκάγαθος γίγαντας που είχε μόνο φίλους, που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και θετική σκέψη, που ξεχώριζε για το ταλέντο του αλλά και για τον καταπληκτικό χαρακτήρα του.

Εκτός από τον αθλητισμό όμως και ειδικότερα το μπάσκετ, ο Γιώργος ξεχώριζε και ως μαθητής τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο στη γερμανική φιλολογία. Η οικογένεια του Γιώργου στη μνήμη του, έχει αποφασίσει να καλύπτει τα δίδακτρα παιδιών, που δεν έχουν την οικονομική άνεση, για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας.

Ο Γ.Σ. Αυλίδας, η τελευταία ομάδα χρονικά στην οποία αγωνίστηκε ο Γιώργος, έχει καθιερώσει τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του, που διεξάγεται κάθε χρόνο λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, με τη συμμετοχή ομάδων κατά κύριο λόγο από την Περιφέρεια.

Από το 2014 και το πρώτο τουρνουά ”Γιώργος Τσομάκας” μια τεράστια φανέλα του Γιώργου με το αγαπημένο του νούμερο, το ”12”, κοσμεί την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου, θυμίζοντας σε όλους την αξία αλλά και το ήθος ενός σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή…

Φέτος, η μνήμη του Γιώργου Τσομάκα τιμήθηκε και από την ομάδα της ΠΑΠΕΛ σε αγώνα που έγινε πρόσφατα στη Χαλκίδα…

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou