Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση ΑΓΕ Χαλκίδας κατά ΕΣΚΑΣΕ για την αλλαγή ημερομηνίας στην Α’ κατηγορία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΓΕ Χαλκίδας με την οποία διαμαρτύρεται στην ΕΣΚΑΣΕ για τη μετάθεση των δύο τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η απόφαση σας για αναβολή της αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας είναι απαράδεκτη. Είστε όλοι υπεύθυνοι για την αναβολή τις αγωνιστικής, αφού συμφωνήσατε σε τέτοια απόφαση .

Συνεχίζει η διοίκηση Μελετίου να παίρνει αποφάσεις κατά το δοκούν και φυσικά χωρίς να ενημερώνει τα μέλη τις Ένωσης που είναι τα σωματεία .

Δεν έλαβε υπ΄ όψιν του ότι να πάει ένα μήνα επιπλέον το πρωτάθλημα δημιουργεί τεράστια προβλήματα οικονομικά στα σωματεία .

Τα σωματεία κύριοι τις ΕΣΚΑΣΕ πληρώνουν μετακινήσεις αθλητών, πληρώνουν ενοίκια για την διαμονή των  αθλητών, ξενοδοχεία για αθλητές, πληρώνουν αθλητές.

Ρωτήσατε τα σωματεία αν είναι σύμφωνοι με τέτοια αναβολή, βάλατε τα δεδομένα τι ζημιά θα υποστούν τα σωματεία, τι κάνατε και πήρατε τέτοια απόφαση;

Αν ενημερώνατε τα σωματεία θα σας είχαν βρει τη λύση που εσείς μετά από ώριμη σκέψη και πολύωρη διάρκεια του Συμβουλίου με τα τεράστια θέματα που είχατε να επιλύσετε δεν βρήκατε .

Να βγάλετε την απόφαση του Δ/Σ στην δημοσιότητα για να ανακαλύψουμε τον αρχιτέκτονα του σκεπτικού αυτής τις απόφασης.

Η ΑΓΕΧ νοιώθει ντροπή για την απόφαση αυτή και γενικά όλα αυτά τα χρόνια την δυσαρέσκεια της για τις αποφάσεις και ενέργειες τις  διοίκησης Μελετίου”. 

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2023: ”San Xalio Smurfs”-”Μωραΐτης” 51-83

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Στέψη ή 3ος τελικός!

pannikolaou

Το ποινολόγιο της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou