Α2

Η βράβευση του Παναγιώτη Τζαβέλλα από τον Δήμο Ντικούδη στο final-4 της Elite League!

Όμορφες και συγκινητικές στιγμές στο κλειστό των Λιοσίων στο final-4 της Elite League. καθώς πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού, η ΕΟΚ βράβευσε τον Παναγιώτη Τζαβέλλα του Ερμή Σχηματαρίου! 

Ο Παναγιώτης, που η παρουσία του στο χώρο του μπάσκετ δείχνει σε όλους τη σημασία και το νόημα του αθλητισμού και ο οποίος αγωνίστηκε φέτος την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ελευθερούπολη πετυχαίνοντας και καλάθι, παρέλαβε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας από τα χέρια του μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΚ Δήμου Ντικούδη, καταχειροκροτούμενος από όλους τους φιλάθλους!

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου αναφέρει: ”Ο δικός μας Παναγιώτης παρέλαβε από τον Δήμο Ντικούδη την φανέλα της εθνικής μας , ως τιμητική διάκριση για όσα έχει καταφέρει. Μια βράβευση της ΕΟΚ που μας τιμαει όλους σαν οργανισμό !!! Ο πατέρας του Παναγιώτη, Ιωάννης Τζαβέλας δήλωσε συγκινημένος: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Παναγιώτη και την εξέλιξή του. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα και η βράβευση αυτή αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο και για μας. Ο Παναγιώτης παίζει μπάσκετ, το αγαπά πολύ και αυτό του δίνει μεγάλη χαρά. Στο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν απόλαυσε μια φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τον χειροκρότησε ο κόσμος. Είναι ένα ωραίο μήνυμα αυτό που περνάει, γιατί ο Παναγιώτης και παιδιά σαν τον Παναγιώτη χρειάζονται την αγάπη και την προσοχή όλων εμάς, αλλά και της πολιτείας».

Ο Παναγιωτης με την σειρά του έκανε την εξής δήλωση : «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης για την τιμή που μου έκανε. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο μου Ερμής Σχηματαρίου και φυσικά τον προπονητή μου κύριο Νίκο Οικονόμου που με πίστεψε και που εξαιτίας του ζω στιγμές που κάποτε απλά της ονειρευόμουν. Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά να πιστέψουν στα όνειρά τους και να νιώσουν πως είμαστε όλοι ίσοι».
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μας, πλέον, είναι πρότυπο για εκατοντάδες παιδιά και εμείς είμαστε περήφανοι που είναι μέλος της οικογένειας μας!”. 

Σχετικά άρθρα

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας 3Χ3 Ανδρών οι Περσίδης-Μαργέλης!

pannikolaou

Ο Διονύσης Αγγέλου ένα βήμα από την άνοδο στην Basketleague με τον Ηρακλή!

pannikolaou

A2 Elite League Final-4: Έπεσε ηρωϊκά! Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

pannikolaou