FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Επιτυχημένο το 4ο All Star Game ΕΣΚΑΣΕ στη Χαλκίδα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 4ο All Star Game που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΣΕ, αυτή τη φορά στην πόλη της Χαλκίδας και στο κλειστό της Κανήθου!

Μετά από 3 χρόνια απουσίας κυρίως λόγω κορωνοϊού, η διοργάνωση επέστρεψε και πάλι με τον κόσμο να αγκαλιάζει το all star, που ξεκίνησε το απόγευμα με τον αγώνα των Αναπτυξιακών τμημάτων και ολοκληρώθηκε το βράδυ με τον αγώνα ”Βόρειων” και ”Νότιων” αλλά και τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, όπως και με τις βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα.

Τιμητικές διακρίσεις!

Από την ΕΣΚΑΣΕ τιμήθηκαν:

Η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα για τη διαχρονική στήριξη της στο μπάσκετ της Περιφέρειας, με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου.

Ο πρώτος πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Δημήτρης Δαρδανός με την απονομή να κάνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων Χρήστος Αλογοσκούφης.

Ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ένωσης Χρήστος Χρήστου, με την απονομή να κάνει ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Σπύρος Τζαμτζής.

 

Νικητής στα τρίποντα ο Γιώργος Κουτής!

Ο Γιώργος Κουτής της ΑΓΕ Χαλκίδας ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων κερδίζοντας σε ένα συναρπαστικό τελικό τον Φρουσκλιά του Α.Ε. Καρύστου! Οι δύο παίκτες πέρασαν στον τελικό με 15 εύστοχες προσπάθειες και εκεί στον πρώτο γύρο ήρθαν ισόπαλοι με 10-10!

Ο τελικός πήρε…παράταση, με το Κουτή να βάζει την τελευταία μπάλα και να επικρατεί με 11-10!

 

Νικητής στα καρφώματα ο Δημήτρης Μάρκου!

Ο Δημήτρης Μάρκου της ΑΓΕ Χαλκίδας αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων, στο πιο εντυπωσιακό σημείο του all star game!

 

M.V.P. του All Star Game ο Θοδωρής Καπετάνιος!

Ο Θοδωρής Καπετάνιος της ΑΕΕΠ Χαλκίδας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, όπως ψηφίστηκε από τους προπονητές των ομάδων!

 

Ισόπαλοι οι μικροί!

Στον αγώνα του Αναπτυξιακού, οι μικροί χάρισαν όμορφο θέαμα σε ένα ματς που δεν προέκυψε νικητής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 99-99!

Διαιτητές: Μυτιληνάκης-Γιαπλές.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-24, 48-44, 61-64, 80-89, 99-99.

ΑΣΠΡΟΙ (Καραμίντζος): Ζαχαρόπουλος, Μητσάκης, Μακρής, Τσάλας, Αντωνίου, Νερούτσος, Σούτας, Κατσιαρής, Γεωργαλής, Βρανόπουλος, Κοκολόγος, Σακκάς, Ματθαίου.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ (Κουβάρας): Τσασούλας, Αναστασίου, Παπαλιόλιος, Τούντας, Στεφανίδης, Ντόβρος, Δράκος, Τσούρας, Γεραγγελής, Γαβαλάς, Χουλιαράς, Δάγκουλας Κ., Δάγκουλας Γ., Κουτρολίκος.

 

Σκορ και θέαμα στο All Star Game! 

Σκορ και θέαμα στο All Star Game με τους ”Νότιους” να επικρατούν των ”Βόρειων” με 122-114!

Ρεσιτάλ τριπόντων και από τις δύο ομάδες, με τους παίκτες να σουτάρουν σχεδόν απ’ όλες τις θέσεις του κλειστού Κανήθου, ακόμα και με…κουτάλα όπως ο Στεφάνου στο τέλος της πρώτης περιόδου που πέτυχε το εντυπωσιακότερο σουτ του αγώνα!

Διαιτητές: Τσάλας Ι.-Αρτσίτας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-43, 64-68, 90-97, 114-122.

ΒΟΡΕΙΟΙ (Μάρκου-Χαντζής): Παπανικολάου 4, Λούκας 11 (3), Γαρμπής 26 (4), Στεφάνου 9 (1), Πάσσας 14, Μάτος 6, Πιπινής 9 (1), Κωτσαδάμ 11, Βουρτζούμης 10 (2), Μολές 10, Τσοπανέλης 4.

ΝΟΤΙΟΙ (Αναστασίου-Πανούσης): Γκρινιάρης 21 (5), Πανταζής 3 (1), Τσαλκιτζής 6 (2), Κουτής, Μάρκου 19 (3), Καλούδης 17 (5), Φρουσκλιάς 15 (3), Χαντζής 10 (2), Λουλακάς 19 (1), Καπετάνιος 9 (3), Αγγελέτος 3 (1).

  • Σε νεότερες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν photo album από το all star game.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou