Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Παραμένοντας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ ”τρυπήσαμε” το ταβάνι μας”

Ο Χρήστος Μωραΐτης δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως με τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα ”τρύπησε το ταβάνι της”.

Τελευταίο ματς και να παίζεις την παραμονή δεν το λες και εύκολο. Υπήρχε πίεση, άγχος και το πρέπει της νίκης απέναντι σε μια ομάδα βαθμολογικά αδιάφορη η οποία λόγω ακριβώς ότι δεν έχει πίεση γίνεται άκρως επικίνδυνη. Μια ομάδα η οποία έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο με την έλευση του νέου κόουτς κ. Παπαθανασίου και άλλαξε εντελώς νομίζω εικόνα.

Μπήκαμε πολύ καλά με ένταση ενέργεια και σκληρή άμυνα ώστε να δώσουμε τον τόνο στο ματς . Προηγηθήκαμε νωρίς με μεγάλη διαφορά και αμέσως δείξαμε σημάδια εφησυχασμού. Επίσης μας αποσυντόνησε η άμυνα ζώνης του Άρη συν κάποια πολύ δύσκολα σουτ πάνω σε άμυνα που έβαλαν. Στο σημείο αυτό τονίσαμε ότι είχαμε πολύ ντρίπλα και καθόλου πάσα πράγμα που έπρεπε να αλλάξουμε στο β ημίχρονο. Γενικά είχαμε καλές επιθέσεις απέναντι στις ζώνες του Άρη (νομίζω έπαιξε και λίγο μικτή άμυνα 2 mtm και 3 ζώνη) όταν είχαμε υπομονή και δεν εκτελούσαμε άμεσα και βιαστικά . Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια και μείναμε στην κορυφαία τοπική κατηγορία . Μια Α’ κατηγορία φέτος πολύ ανταγωνιστική με πολύ υψηλό επίπεδο για τοπικό πρωτάθλημα . Νομίζω ότι βάση συνθηκών (μικρή πόλη η Ιτέα, χωρίς μεταγραφική ενίσχυση, απειρία της κατηγορίας για αρκετά παιδιά κλπ) μένοντας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ τρυπήσαμε το ταβάνι μας.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις θυσίες που έκαναν για δέκα μήνες, την διοίκηση αλλά κυρίως τον κόσμο της Ιτέας ο οποίος κάθε Σάββατο μας δείχνει έμπρακτα πόσο μας αγαπά και στηρίζει αυτή την υγιή προσπάθεια που κάνουμε πάντα με σημείο αναφοράς τα νέα παιδιά, τα παιδιά που θα βγουν από τα τμήματα υποδομής μας. Λόγω αυτού του γεγονότος λοιπόν, από αύριο σηκώνουμε μανίκια ώστε να ετοιμαστεί η νέα ομάδα της νέας περιόδου στο νέο μας ελπίζω κλειστό γυμναστήριο”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou