Α ΕΣΚΑΣΕ

Απόλλων Λιβαδειάς σε Λεοντίου: ”Πάντα η πόρτα της ομάδας μας θα είναι ανοιχτή για εσένα”

Σε κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης ο Απόλλων Λιβαδειάς αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λεοντίου που μετά από 5 χρόνια στην ομάδα της Βοιωτίας, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Απόλλων Λιβαδειάς: ”Είναι από τις ανακοινώσεις που δεν θέλουμε να βγάζουμε γιατί το κλίμα είναι έντονα φορτισμένο συναισθηματικά! Και ειδικά επειδή αφορά τον Γιώργο Λεοντίου μας στοιχίζει λίγο παραπάνω! Ο Γιώργος είναι στην ομάδα μας από το 2018, υπήρξε στρατιώτης του Απόλλωνα που έμπαινε με αυταπάρνηση στην κάθε «μάχη»!

Ακούραστος επί 5 συνεχόμενα χρόνια, ερχόταν 4 φορές την εβδομάδα από την Ιτέα στη Λιβαδειά, κλέβοντας χρόνο από την οικογένειά του, τον οποίο και αφιέρωνε στη «δεύτερη» οικογένειά του, τον Απόλλωνα. Η αγάπη του για την ομάδα…απεριόριστη! Το ήθος του…παράδειγμα για καθέναν από εμάς! Η συνέπειά του…αξιοθαύμαστη! Η ενέργειά του…αστείρευτη! Ο φιλικός χαρακτήρας και το χιούμορ του…συστατικά για το όμορφο κλίμα στην ομάδα!
Ήρθε όμως η ώρα, κοινή συναινέσει, να αποδεσμευτεί για να αφιερώσει τον έξτρα χρόνο του στην οικογένειά του ώστε να προπονήσει και να ετοιμάσει τον Λεοντίου Junior, ο οποίος αν και 1 έτους, έχει κλείσει ήδη συμβόλαιο με την ομάδα μας!!
Δεν αποχαιρετάμε απλά ένα αθλητή που πέρασε από τον Απόλλωνα αλλά ένα μέλος της οικογένειάς μας.
Γιώργο σε ευχαριστούμε για ΌΛΑ όσα πρόσφερες στο σύλλογό μας. Σου ευχόμαστε Καλή επιτυχία στην μετέπειτα πορεία σου. Να έχεις υγεία και όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου!
Πάντα η πόρτα της ομάδας μας θα είναι ανοιχτή για εσένα!
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!”.

Σχετικά άρθρα

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou