Α ΕΣΚΑΣΕ

Ερμής Σχηματαρίου: ”Η Βοιωτία αγκαλιάζει και άλλο το μπάσκετ”

Ο Ερμής Σχηματαρίου με ανακοίνωση του συγχαίρει τον Κένταυρο Λιβαδειάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως ολοένα και περισσότερο η Βοιωτία εισέρχεται στον μπασκετικό χάρτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

Ο Ερμής Σχηματαρίου συγχαίρει τον Κένταυρο Λιβαδειάς για την άνοδό του στις Εθνικές Κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ούσα μία εκ των ομάδων που εκπροσωπούν τη Βοιωτία στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, είναι πραγματικά χαρά μας να βλέπουμε κι άλλες ομάδες να πανηγυρίζουν σπουδαίες ανόδους και να προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξη της “πορτοκαλί θεάς” στον νομό μας. Ολοένα και περισσότερο, η Βοιωτία μας εισέρχεται στον μπασκετικό χάρτη και είναι άξια θαυμασμού για όσα έχουν επιτευχθεί σε διάστημα λίγων χρόνων.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτή την άνοδο. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιούνται τέτοιες επιτυχίες και πόσο απαραίτητη είναι η στήριξη των ανθρώπων που μπορούν να βρεθούν κοντά στην εκάστοτε ομάδα, αρκεί να το θέλουν. Μακάρι και εις ανώτερα, γιατί πραγματικά αυτός ο τόπος το αξίζει με το παραπάνω!”

Σχετικά άρθρα

Με άμυνα…μπετόν αρμέ! Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 73-57

pannikolaou

Κατώτερος των περιστάσεων! Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τον ημιτελικό Ρεάλ-Ολυμπιακός 87-76

pannikolaou

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τους δύο ημιτελικούς του final-4 στο stereabasket.gr!

pannikolaou