ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ξεκινούν οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου στην Α.Ε.Ν. Αρτάκης!

Η Α.Ε.Ν. Αρτάκης ξεκινάει προπονήσεις μεταβατικής περιόδου για τους αθλητές των ακαδημιών, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και το προπονητικό team της επόμενης περιόδου.

Ξεκινούν 2/6/2023 οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου για τους Αθλητικές και Αθλήτριες της ΑΕ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ στα τμήματα Εφήβων , Παίδων , Παμπαίδων , Νεανίδων και Κορασίδων που θα συμμετέχουν την επόμενη αθλητική χρονιά 2023 -2024 στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ .
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φυσική κατάσταση , τεχνική ατομική βελτίωση στο γήπεδο και ενδυνάμωση με βάρη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο , επίσης φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ασκήσεις αθλητικής ψυχολογίας από έμπειρο πανεπιστημιακό καθηγητή.
Mε το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό Team,
Ο Στεφανίδης Αλέξανδρος εκτός του Παιδικού και Εφηβικού θα αναλάβει και το Αντρικό τμήμα της Ομάδας , Η Σαλιάρη Ελενη θα συνεχίσει ως προπονήτρια στις Κορασίδες και Νεάνιδες και παράλληλα με το Βαλλήλα Θοδωρή θα συμμετέχουν στο επίσημο πρόγραμμα της ΕΟΚ U12 ,επίσης ο αθλητής του ανδρικού Χατζησωτηρίου Μάριος παράλληλα με τις σπουδές προπονητικής του θα έχει ενεργό ρολό στην Ακαδημία που σήμερα αριθμεί 120+ Αθλητές .
Τέλος ο Ασλαματζίδης Μάνθος αναλαμβάνει την φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση σε όλη τη διάρκεια της μεταβατικής και αγωνιστικής περιόδου σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία για ώρες και ημέρες θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές της Ομάδας”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (25-26 Μαΐου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (25-26/5)

pannikolaou

Στις 25-26/5 στην Αμφίκλεια το final-4 παμπαίδων. Το πρόγραμμα των αγώνων

pannikolaou