ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ακαδημίες Κένταυρου Λιβαδειάς: Εκδρομή στο ΣΕΦ και αγώνες με τον Ολυμπιακό! (pics)

Εκδρομή στο ΣΕΦ και αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς έδωσαν την περασμένη Κυριακή τα αντίστοιχα τμήματα του Κένταυρου, με τους μικρούς να έχουν την ευκαιρία παράλληλα να παρακολουθήσουν τον αγώνα των playoffs του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ!

Σε ανακοίνωση του ο Κένταυρος επισημαίνει: ”Την Κυριακή 28/05/2023 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε εκδρομή στον Πειραιά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ.

Όλα τα παιδιά των τμημάτων του Κενταύρου μας έδωσαν φιλικά παιχνίδια και τα πήγαν εξαιρετικά. Σαν σωματείο είδαμε πως δουλεύει ένα από τα καλύτερα μπασκετικά κλαμπ της χώρας, δίνουν βάση στις ακαδημίες και στα παιδιά με σκοπό να βγάλουν την επόμενη γενιά καλαθοσφαιριστών. Οι ακαδημίες μας, το παμπαιδικό, το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του Κενταύρου μας ευχαριστήθηκαν την εκδρομή και τα φιλικά που έδωσαν και αυτό τους έκανε πολύ καλό διότι πήραν σημαντικά ερεθίσματα για τη συνέχεια και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίζουν και να συμπεριφέρονται εντός και εκτός παρκέ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το παιχνίδι που παρακολούθησε το σωματείο μας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τα playoffs της Basket League, μία τρομερή και αξέχαστη εμπειρία μέσα στο Σ.Ε.Φ.

Ευχαριστούμε πολύ τους διοικούντες του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία στις τρομερές εγκαταστάσεις τους.

Στόχος του συλλόγου μας με αυτού του είδους τις δράσεις είναι να δώσουμε στα παιδιά ένα έξτρα κίνητρο να ασχοληθούν με το άθλημα διότι το μπάσκετ προσφέρει πολλά περισσότερα πέρα από την εκμάθηση του αθλήματος, λειτουργεί σαν ένας μικρός πυλώνας όπου τα παιδιά μαθαίνουν να έχουν αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν την ομαδική δουλειά και τη συναδελφικότητα αλλά και τον σεβασμό και τις αξίες που θα πρέπει να έχουν μεγαλώνοντας.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους προπονητές μας για τη βοήθεια που παρείχαν στα παιδιά μας!!! Μπράβο και σε όλα τα παιδιά μας!!!”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou