ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμα 10 νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα!

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα. Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 10 ικανοί και με όρεξη για δουλειά υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής: ο διοικητικός υπάλληλος Ιωάννης Γαϊτανάρος, ο ιδιωτικός υπάλληλος Δημήτρης Διαμαντάκης, ο ιδιωτικός υπάλληλος Αναστάσιος Σολομονίδης, ο απόστρατος αξιωματικός Π.Σ. Γεώργιος Χατζησαββίδης, η φοροτεχνικός Αντωνία Σκαρλά, ο συνταξιούχος Σωτήρης Βασιλείου, ο ελεύθερος επαγγελματίας Παναγιώτης Γιαννάκης, ο επιχειρηματίας Νικόλαος Κόλλιας, η ελεύθερη επαγγελματίας Κυριακή Σαλεμή και ο ιδιωτικός υπάλληλος Κωνσταντίνος Ζήκος.

Ιωάννης Γαϊτανάρος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Ιωάννης Γαϊτανάρος γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1968.

Αποφοίτησε το 1986 από το 1ο Λύκειο Χαλκίδος. Το 1990 κατέστη πτυχιούχος της Α.Ε.Σ.Α. και το 1994 πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Το 2010 κατέστη πτυχιούχος της Α.Ε.Α.Α..

Είναι παντρεμένος με τη δημοτικό υπάλληλο Μαρία Ραβανού με την οποία έχουν 3 παιδιά, το Γεώργιο 28 ετών πτυχιούχο Φυσικών Επιστημών ΕΚΠΑ και με master στη διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών, την Αφένδρα μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΤΔΕ ΕΚΠΑ και τον Αθανάσιο Παρθένιο τριτοετή φοιτητή στο ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ.

Εργάστηκε στη μηχανογράφηση του ΛΟΤΤΟ από το 1992 μέχρι το 1995. Από το 1996-2003 εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Από το 2003 εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.

«Είμαι ερωτευμένος με την πόλη που γεννήθηκα, τη Χαλκίδα και θέλω σε συνεργασία με τη Δήμαρχο να συμβάλλω στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη της Χαλκίδας αλλά και στην ανάδειξη των πολλών Θρησκευτικών Μνημείων (Αρχαιοελληνικών, Χριστιανικών, Εβραϊκών και Οθωμανικών) της Πόλης μας.»

 

Δημήτρης Διαμαντάκης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

Ο Δημήτρης Διαμαντάκης είναι 38 ετών και είναι υιός του Στέφανου και Γεωργίας Διαμαντάκη.

Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Αλεξίου και έχουν 2 παιδιά 3 και 5 ετών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων ΜΒΑ και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

«Η αγάπη για τον τόπο μου και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Έλενας Βάκα, ήταν η αφορμή να αποδεχτώ την τιμητική πρότασή της και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης θα προσπαθήσω να συμβάλω στην ομαδική προσπάθεια για ένα καλύτερο Δήμο Χαλκιδέων με όπλο την ακούραστη και δίχως συμφέρον θέληση και δίψα μου. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε.»

 

Αναστάσιος Σολομονίδης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αυλίδας

Ο Αναστάσιος Σολομονίδης  γεννήθηκε το 1975 στη Χαλκίδα και ζει μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας.

Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί.

Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στο Βαθύ.

Ήταν γενικός αρχηγός στον ΑΟ Αυλίδας και στον ΑΟ Χαλκίδας.

Χόμπι του είναι το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα.

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ  ΣΧΟΛΗ με ειδικότητα Χημικός  Εργαστηρίων (1994 – 1996).

Γνωρίζει αγγλικά και χειρισμό Η/Υ.

Έχει εργαστεί στην εταιρία  ΕΛ.Β.ΑΛ.  (ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ)  από 01/05/1998 έως  10/04/2000.

Έχει εργαστεί στην εταιρία  INTERCHEM  A.E. ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ  ΑΒΕΕ (ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) από 20/04/2006 έως 10/1/2013, ως υπεύθυνος πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων. Συνεργαζόταν με μεγάλες εταιρίες χρωμάτων (ΒΙΒΕΧΡΩΝ-ΧΡΩΤΕΧ –DRUCKFARBEN κ.α.). Με πολύ καλές γνώσεις στις εφαρμογές κόλλας pvc (μονωτικών ταινιών) και άψογη καθοδήγηση 3 βαρδιών(3χ10=30 άτομα). Ασχολήθηκε με τον προγραμματισμό θέσεων  εργασίας με βάση τις ανάγκες του προγράμματος και παρακολουθούσε καθημερινά τη διαδικασία παραγωγής.

Ήταν υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου πρώτων υλών και έτοιμου  προϊόντος. Ασχολούνταν με την εκτέλεση παράγωγων μέσω sap. Ήταν υπεύθυνος για την επεξεργασία  αποβλήτων (από υγρά σε διαχώριση στερεού υπολείμματος και νερού). Είχε άψογη συνεργασία με τον διευθυντή του εργοστασίου.

Έχει εργαστεί στην εταιρία  ALUMINCO (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΛ)  από 7/1/2014 έως  9/9/2015, στην καταγραφή λαθών ανά πόστο τμήματος και ποσοστό % για  κάθε  μήνα. Έκανε αξιολόγηση σε κάθε πόστο του τμήματος και ασχολούνταν με την εκτέλεση παράγωγων με sap. Έκανε έρευνα πάνω σε κάθε panel επιστροφής από πελάτη και μελέτη λαθών.

Έχει εργαστεί στην εταιρία  SEPTONA(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ NEOY  XHMEIOY-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ)  από 15/9/2015 έως  31/1/2020, ως υπεύθυνος παραγωγής και παρασκευής γαλακτωμάτων, σαμπουάν, ντεμακιγιάζ και βρεφικών κρεμών  και λοσιόν για μωρομάντηλα. Εργάστηκε ως υπεύθυνος του χώρου του χημείου ως πολύ  καλός  γνώστης στην λειτουργία των μηχανημάτων  και  δοχείων  παραγωγής. Ήταν υπεύθυνος πρώτων  υλών και σωστής τακτοποίηση αυτών ανά συσκευασία και είδος που δεν υπήρχε πριν. Επίσης ήταν υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου πρώτων υλών  και έτοιμου προϊόντος.

Από 14/2/22 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρία VEN ENGINEERING(ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ).

 

Γεώργιος Χατζησαββίδης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Γεώργιος Χατζησαββίδης γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1965, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Βλάχου, έχει δυο παιδιά, την Ζαχαρούλα  και τον Χρήστο και δύο εγγόνια.

Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Υπάλληλος Γραφείου.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του, εργάσθηκε σε τοπικές επιχειρήσεις της Χαλκίδας, μέχρι και το 1991, όπου και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα με το βαθμό του Πυροσβέστη.

Εν συνεχεία, προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυροσβέστη, έπειτα από την αποφοίτησή του, από την Πυροσβεστική Ακαδημία.

Καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της θητείας του, υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, μέχρι και το 2019, όπου και  αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Ανθυποπυραγού.

«Η  απόφαση μου να συνταχθώ στο πλευρό της κυρίας Έλενας Βάκα, προέκυψε από το γεγονός της επιτυχημένης της πορείας ως δήμαρχος Χαλκιδέων, έως και σήμερα. Με κοινό όραμα και στόχους, σκληρή και ομαδική δουλειά, μπορούμε να συνεχίσουμε την διαμόρφωση και ανάπτυξη του τόπου μας.»

 

Αντωνία (Τόνια) Σκαρλά- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Αντωνία (Τόνια) Σκαρλά είναι γεννημένη  στις 22/12/1983 στην Χαλκίδα.

Είναι κόρη της Μαριάννας Τσιτιρίδη, Διευθύντριας σε εκτελονιστική εταιρία του Πειραιά. Είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας και μόνιμη κάτοικος Χαλκίδας.

Είναι έγγαμη με τον Αλέξανδρο Στάμου, γιο του διακεκριμένου προπονητή και αθλητή του ΝΟΧ Ευάγγελου Στάμου, όπου εργάζεται στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Αντωνόπουλος ΑΕ ως υπεύθυνος στο τμήμα ανταλλακτικών.

Είναι μητέρα ενός παιδιού 10 ετών, τον Βαγγέλη.

Είναι λογίστρια – φοροτεχνικός και εργάζεται στο λογιστικό – φοροτεχνικό  γραφείο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( της αείμνηστης ΜΑΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ) στην περιοχή της Χαλκίδας.

Οι σπουδές της στον τομέα της Οικονομίας – Διοίκησης Επιχειρήσεων & Λογιστικής πλαισιώνονται από πολλαπλές πιστοποιήσεις εξειδικευμένων σεμιναρίων σε οικονομικά και διοικητικά θέματα. Έχει εμπειρία σε εταιρικά λογιστικά τμήματα.

Συμμετέχει ενεργά σε αθλητικούς συλλόγους, σε συλλόγους που προσπαθούν να βοηθήσουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε ομάδες όπου παρέχουν κάθε είδος στήριξης σε ανθρώπους όπου αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας.

Λατρεύει την λογοτεχνία, τις οικογενειακές βόλτες, την μουσική και τη γυμναστική pilates. Παλαιότερα υπήρξε αθλήτρια μπαλέτου-κολύμβησης και ιππασίας. Λόγω της φύσης της δουλειάς της παρακολουθεί σεμινάρια και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα.

Μιλάει αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις χρήσης Η/Υ.

«Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας αποτελεί το κίνητρο για να είμαι υποψήφια. Διεκδικώντας πρώτη φορά μια ενεργή παρουσία στην δημοτική αρχή του τόπου μας στηρίζω την κυρία Βάκα, έναν άνθρωπο με ήθος -γνώσεις- εμπειρία και όραμα για την πόλη μας.»

 

Σωτήρης Βασιλείου- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Σωτήρης Βασιλείου είναι συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στη Χαλκίδα από το 1978 ως ελεύθερος επαγγελματίας, πρώτα ως αυτοκινητιστής και αργότερα ως καταστηματάρχης. Διατηρούσε κατάστημα με είδη δώρων και αναψυκτήριο.

Από το 2008 έως το 2013 εργάστηκε στην ΔΕΥΑΧ.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Τροχούτσου από το Δημοτικό Διαμέρισμα Φύλλων Βασιλικού και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Εύβοιας.

Κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Χαλκίδας επί σειρά ετών.

Το 2019 εξελέγη στο Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίδας, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Εκλέγεται επίσης στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό και πανευβοϊκό επίπεδο, ως σύνεδρος του κόμματος.

«Η αγάπη μου για τα κοινά του δήμου μας, αλλά και η επιτυχημένη έως τώρα  διαδρομή μου σε αυτά, με οδηγούν να ζητήσω για άλλη μια φορά τη ψήφο σας για εμένα προσωπικά, αλλά και για τον συνδυασμό που συμμετέχω “Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε” με την Έλενα Βάκα. Δώστε μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε να φτιάξουμε τον τόπο μας γιατί το αξίζει και το αξίζουμε.»

 

Παναγιώτης Γιαννάκης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Φάρου

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, γεννήθηκε το 1980 στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στον Φάρο Αυλίδας, όπου μένει μέχρι και σήμερα με την γυναίκα του Μαρία Ζιαζιά και τα τρία του παιδιά.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος τεχνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών  από το 1978 και εδρεύει επίσης στον Φάρο Αυλίδας.

«Το επίθετό μου είναι ένα όνομα που συνδέεται με βαθιές ρίζες με την ιστορία του χωριού μου, όπου και θα θέσω την υποψηφιότητά μου στη Δ.Κ. Φάρου, στο πλευρό της Έλενας Βάκα.»

 

 

Νικόλαος Κόλλιας- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Νικόλαος Κόλλιας γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1969.

Είναι το έβδομο παιδί πολύτεκνης οικογένειας (συνολικά δέκα αδέλφια).

Κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα και διατηρεί την επιχείρηση με την επωνυμία HYDRO LED που δραστηριοποιείται σε ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές, και οικοδομικά έργα.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες και επίσης έχει αναλάβει την εκτέλεση δημοσίων έργων. Εργάζεται καθημερινά επί πολλά έτη πάνω στο αντικείμενο που γνωρίζω.

Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

«Δέχτηκα την πρόταση της Κας Έλενας Βάκα έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και το όραμα της να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και μάλιστα ως υποψήφιος Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας με πρόθεση να προσφέρω στους συνδημότες μου, και στην πόλη που ζω, εφόσον γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν και έχω τη διάθεση να εργαστώ για να επιλυθούν.»

 

Κυριακή Σαλεμή- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Μύτικα

Η Κυριακή Σαλεμή κατοικεί στο Μύτικα και είναι ελεύθερη επαγγελματίας.

Είναι ιδιοκτήτρια ταξί και οδηγός τουριστικού λεωφορείου.

Είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Σαράπη, ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και έχουν 2 παιδιά.

 

 

Κωνσταντίνος Ζήκος – Υποψήφιος Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Αφρατίου

Ο Κωνσταντίνος Ζήκος είναι 44 ετών, παντρεμένος με την Πηγή Κατσαρή και έχει δύο κόρες, την Εβελίνα 11 ετών και την Ασημίνα 7 ετών.

Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Θήβας με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Μεγάλωσε στο Άρμα Θηβών και τα τελευταία 20 χρόνια ζει στο Αφράτι.

Εδώ και 23 χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως οδηγός βαρέων οχημάτων.

Ασχολείται ενεργά με τους παλαίμαχους της Αναγέννησης Αφρατίου.

«Πιστεύω με την υποψηφιότητα μου να βοηθήσω ενεργά στην υλοποίηση των προβλημάτων και τις ανάγκες των πολιτών μας της Δημοτικής Κοινότητας Αφρατίου.»

 

 

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou