ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχή το Summer Camp της ΑΕΕΠ Χαλκίδας! (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, το οποίο διοργανώθηκε για 9η χρονιά, με δράσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Πειραϊκής αλλά και με παιχνίδια στη θάλασσα!

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΕΠ Χαλκίδας αναφέρει:
Το 9ο Summer Basketball Camp by ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. έφτασε και φέτος στο τέλος του.
Κάθε μέρα τα παιδιά, ακολούθησαν το πρόγραμμα που δημιούργησαν οι προπονητές τους και η κ. Ευθυμίου για τα κορίτσια, έμαθαν και διασκέδασαν με τις ασκήσεις και πολλές συναφείς δραστηριότητες. Τα ταξίδια στην θάλασσα ήταν η καλοκαιρινή νότα του camp, όπου τα παιδιά κολύμπησαν και απόλαυσαν όλες τις δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους.
Η φράση: ‘ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ’’ ήταν ο στόχος και η κύρια προτεραιότητα μας. Κάτι που έγινε πράξη στο έπακρο, μιας και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα ασφάλειας ή ψυχολογικό, σε κανένα παιδί, στο σύνολο των ημερών του camp.
Βέβαια, για να γίνουν πράξη τα παραπάνω υπήρξε επισταμένη μέριμνα για πλήρωση όλων των απαραίτητων προαπαιτούμενων παραμέτρων όπως κλειστό γυμναστήριο με κλιματισμό, συγκροτημένος και ασφαλής καλοκαιρινός χώρος, καθημερινά γεύματα στα παιδιά, τα οποία γεύματα πληρούσαν τις προϋποθέσεις των αντιστοίχων ISO, φιλτραρισμένο νερό σε όλα τα παιδιά, παραμονή των προπονητών στο γήπεδο από τη στιγμή έλευσης του πρώτου παιδιού, μέχρι την αποχώρηση του τελευταίου, αλλά κυρίως ο επαγγελματισμός, η προσοχή, η εγρήγορση και η φροντίδα των προπονητών προς όλα τα παιδιά.
Επιπλέον δόθηκαν λύσεις για απασχόληση των παιδιών τις ημέρες του καύσωνα που οι αθλητικοί χώροι ήταν κλειστοί και η επίσκεψη στη θάλασσα επιβλαβής λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την βοήθεια του, τα Asteria Plage για τη φιλοξενία, καθώς επίσης τους χορηγούς μας: τον Φούρνο Θανάση που βρίσκεται στην οδό Ορέστη Μακρή 15 στη Χαλκίδα, τον Φούρνο Μιτάφη που βρίσκεται στην Νέα Αρτάκη, το Yolo cafe και τον Ευβοιώτικο φούρνο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γεωργ.Παπανδρέου.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας Μιχαήλ Παναγιώτη, Μυλωνά Βαγγέλη, Κατσαρό Γιάννη, τον βοηθό τους Μερδίτη Βαλάντη και τις εκπαιδευτικούς μας Φωτιά Μαρία και Χίντζιου Κατερίνα, τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ και διαχειριστή του site stereabasket.gr Νικολάου Παναγιώτη, τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αλλά περισσότερο από όλους τα ίδια τα παιδιά για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν κατά τη διάρκεια του camp.
Ο αποχωρισμός ήταν και φέτος δύσκολος με αρκετή συγκίνηση…
Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τις 4 του Σεπτέμβρη με την έναρξη της Ακαδημίας μας!”.

Σχετικά άρθρα

Μεγάλος Τελικός Παμπαίδων: ΑΓΕΧ-Κάδμος 55-51

pannikolaou

Παμπαίδων (Μεγάλος τελικός): ΑΓΕΧ-Κάδμος (Live Streaming)

pannikolaou

Μικρός Τελικός Παμπαίδων: Έσπερος Λαμίας-ΓΑΣ Άμφισσας (Ακαδ.) 35-52

pannikolaou