ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέντε νέες υποψηφιότητες συμβούλων από το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα!

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα.

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 5 έμπειροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής: ο Δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Επιχειρηματίας Βασιλική Κόντου-Πιτσινή, ο Δικηγόρος Ιωάννης Μπάκας, ο Υπάλληλος του ΟΛΝΕ ΑΕ Γιώργος Πάνος και ο Απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιος Τριανταφύλλου.

Κωνσταντίνος Ζέρβας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας το έτος 1998.

Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το έτος 2008.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος ΥΔΟΜ και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πρόνοιας – Εθελοντισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς και Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαλκιδέων.

Διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Λ.Ε.Α.Δ ΧΑ. (Λογαριασμός ενίσχυσης Δικηγόρων Χαλκίδας) και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Α.Ο. Δροσιάς.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Ο. Κανήθου, Νομικός Σύμβουλος του Ο.Λ.Ν.Ε. για δύο έτη και Γραμματέας του εν Χαλίοις Θέατρον.

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός γιού.

 

Βασιλική Κόντου – Πιτσινή- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Βασιλική Κόντου – Πιτσινή είναι κόρη του Δημητρίου και της Φωτεινής Κόντου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό και ζει στη Χαλκίδα.

Είναι πτυχιούχος Business Administration and Marketing του BCA College, ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της Ανώνυμης Εταιρίας «Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.», με ενεργή συμμετοχή στο επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής (μέλος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στ. Ελλάδας κ.α.).

Είναι σύζυγος του Ευαγγέλου Πιτσινή, Πτυχιούχου Μηχανολόγου Μηχανικού ΕΜΠ και μητέρα δύο παιδιών, του Δημητρίου Πιτσινή, τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Οικονομικό της Παντείου με κατεύθυνση τη Νομική και head coach τένις στο tennis square στην Αθήνα και της Φωτεινής Πιτσινή, φοιτήτριας πλέον του ΕΜΠ και διακεκριμένης αθλήτριας αντισφαίρισης (τένις) του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας.

Τον Μάιο του 2019 η Βασιλική Κόντου-Πιτσινή εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων. Είναι μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και από τον Οκτώβριο του 2021 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΑΕΕΠΕΧ και Εντεταλμένη Σύμβουλος ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων.

«Οραματίζομαι τη Χαλκίδα ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, ανοικτή, προσβάσιμη και συμπεριληπτική για όλους τους ευάλωτους συμπολίτες μας, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα. Ονειρεύομαι τη μετεξέλιξη της Χαλκίδας σε έναν βιώσιμο χώρο πολιτισμού και ανάπτυξης, όπου θα καλλιεργείται το ήθος, η ομαδικότητα, ο εθελοντισμός και η αξιοπρέπεια, που αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη δημιουργική και ειρηνική συνύπαρξη όλων μας.»

 

Ιωάννης Μπάκας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Ιωάννης Μπάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και κατοικεί μόνιμα στην Χαλκίδα.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας ασκώντας μάχιμη δικηγορία.

Έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης του Δήμου Χαλκιδέων και είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών /Διοίκησης του Δήμου Χαλκιδέων.

Από το 2006 ασχολείται ενεργά με τα κοινά και το Δήμο Χαλκιδέων.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 17 ετών.

 

 

Γιώργος Πάνος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Γιώργος Πάνος ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα και είναι  πατέρας δύο παιδιών.

Από το 1999 έως το 2002 εργάστηκε στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας ως υπεύθυνος συντήρησης εγκαταστάσεων.

Το 2002 προσλήφθηκε στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, ενώ το 2011 έως και το 2013 διετέλεσε προϊστάμενος Διοίκησης της υπηρεσίας.

Από ιδρύσεως του ΟΛΝΕ ΑΕ τον 6/2013 είναι Προϊστάμενος του τομέα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Λιμενικής Περιουσίας-Λιμενικών Υπηρεσιών.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ, ενώ από το 2018 έως και τον 3/2021 διετέλεσε Πρόεδρος των Περιφερειακών Λιμένων Ελλάδας.

Έχει υπηρετήσει επί 17 έτη τον αθλητισμό από τον χώρο της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο.

Από τον 9/2020 ανέλαβε καθήκοντα άμισθου Αντιδημάρχου στον νευραλγικό τομέα Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Καθημερινότητας, ενώ από τον 9/2022 συνεχίζει άμισθος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Πρασίνου.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με την Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την διεκδίκηση ακόμη μιας θητείας, την οποία και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη της.

Με συνέπεια και επίμονα σκληρή δουλειά, έχοντας ως κύριους συνεργάτες μου καθημερινά τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν τον πρωταρχικό λόγο, αλλά και τους άοκνα εργαζόμενους, έγιναν σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα της καθαριότητας της πόλης μας, καθώς και στην προώθηση του θεσμού της ανακύκλωσης και την αύξηση του πρασίνου στην πόλη μας. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες ήταν και είναι πάρα πολλές, στόχος μας όμως παραμένει ένας : Η δημιουργία μιας πόλης «πρότυπο», με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Μέλημά μου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως αντιδήμαρχος ήταν να αφουγκράζομαι και να πράττω και όχι να μιλάω. Το έργο μας, μέσα από πλείστες αντιξοότητες, μιλάει από μόνο του. Η κριτική των πολιτών, θετική και αρνητική, αποτέλεσε και αποτελεί το κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι. Μέσα από τον χώρο της εργασίας μου έχω μάθει την αξία της συνεργασίας, της δημιουργίας και της υπέρβασης των προσωπικών σου ορίων με απώτατο και μοναδικό σκοπό το κοινό όφελος και το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά είναι ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο. Έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε και σε καμία περίπτωση το έργο μας και η δυναμική που έχει αποκτήσει αυτή την στιγμή η πόλη μας δεν πρέπει να απολεσθεί, αλλά αντιθέτως να προσφέρετε την ευκαιρία να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί. Οφείλουμε απέναντι, σ’ εσάς, τους πολίτες μας, να υπερασπιστούμε την δουλειά τόσων ετών, αλλά και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον. Ζητώ για άλλη μια φορά την στήριξη των πολιτών του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που ήδη μου έδειξαν και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Με γνώμονα να προχωράμε μπροστά, σας καλώ να διατηρήσουμε μαζί τα γερά θεμέλια, που ήδη έχουμε βάλει για να συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε και να διεκδικούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το καλύτερο για τον τόπο μας.

ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!»

 

Αθανάσιος Τριανταφύλλου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Ο Αθανάσιος Τριανταφύλλου γεννήθηκε στο Μύτικα Χαλκίδας το έτος 1967. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία  όπου και αποστρατεύτηκε το έτος 2014.

Από το έτος 2015 κατέχει θέσεις ευθύνης στο Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμένα  από το έτος 2015 ήταν Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων μέχρι το έτος 2017.

Το 2018 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Πρασίνου και το έτος 2019 Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.

Στην συνέχεια, το έτος 2019 επανεκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και το έτος 2021 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Γεωτεχνικών Υπηρεσιών (Πρασίνου).

Από το έτος 2022 μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος στον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Επίσης έχει σπουδάσει Βυζαντινή μουσική, είναι κάτοχος πτυχίου με Άριστα και επί μια εικοσιπενταετία είναι Πρωτοψάλτης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βασιλικού.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou