Α2

Παραίτηση Ζωγράφου από πρόεδρος του Έσπερου Λαμίας

Ο Γιάννης Ζωγράφος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Έσπερου Λαμίας για ηθικούς λόγους απ’ ότι ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του, εξαιτίας της θέσης του Αντιδημάρχου Νέας Γενιάς και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. της ομάδας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο, ενώ και ο ίδιος ανέφερε αναλυτικά τους λόγους της παραίτησης του.

Το διοικητικo συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ,ευχαριστεί τον ΙΩΑΝΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟ για την ανιδιοτελή και σπουδαία προσφορά του ,ως προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Κατανοώντας πλήρως τους λόγους παραίτησης, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους του. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι εντός του επομένου διαστήματος, θα ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης. Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.”
Δήλωση Γ. Ζωγράφου
Αγαπητοί Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι υποβάλλω την παραίτησή μου,από την θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, του τμήματος Καλαθοσφαίρισης.
Ο λόγος είναι απλός και λειτουργικός.
Η εμπλοκή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και η θέση ευθύνης που κατέχω, ως Αντιδήμαρχος Νέας γενιάς, Αθλητισμού και Τουριστικής ανάπτυξης, με υποχρεώνουν ηθικά, έν όψει της προεκλογικής περιόδου των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 , να Παραιτηθώ από την θέση ευθύνης του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, που μου είχατε εμπιστευθεί.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και συμβούλεψαν, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διοικητικό συμβούλιο, αθλητές, προπονητές ,φίλαθλοι και χορηγοί, να φθάσουμε στην μεγάλη επιτυχία, της Ανόδου στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Μού χαρίσατε υπέροχες ,μοναδικές στιγμές , που θα έχω πάντα στην καρδιά μου μια ξεχωριστή θέση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και εύχομαι στον οργανισμό ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, καλή συνέχεια, και καλή πορεία την επόμενη περίοδο, στην Α2 (Elite League) Εθνική Κατηγορία”. 

Σχετικά άρθρα

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας 3Χ3 Ανδρών οι Περσίδης-Μαργέλης!

pannikolaou

Ο Διονύσης Αγγέλου ένα βήμα από την άνοδο στην Basketleague με τον Ηρακλή!

pannikolaou

A2 Elite League Final-4: Έπεσε ηρωϊκά! Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

pannikolaou