ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10 νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα!

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα.

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 10 ικανοί και με όρεξη για δουλειά υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής: ο ιδιωτικός υπάλληλος Άγγελος Αναστασιάδης, ο εργολάβος οικοδομών Κωνσταντίνος Βελής, η ιδιοκτήτρια του ΙΕΚ Exelixis Παρασκευή(Βίκυ) Καμπούρη, η ιδιωτική υπάλληλος Αρχοντούλα Κυριακουλάκη – Λουκαδάκη, ο ελεύθερος επαγγελματίας Παναγιώτης Τζαφέρος, ο καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής Στυλιανός Τσαπάτος, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βουλέρης, η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Κοκκινάκη, η υπάλληλος Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Ευαγγελία Καμπά και ο ιδιωτικός υπάλληλος Δημήτρης Βασιλείου.

 

Άγγελος Αναστασιάδης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι γέννημα θρέμμα της Νέας Αρτάκης.

Γιος των αείμνηστων Παναγιώτη Αναστασιάδη, Δημάρχου Νέας Αρτάκης και Γεωργίας Μπεγιάζη.

Με τη σκούφια του να κρατάει από τις Χαμένες Πατρίδες του Πόντου και της παλιάς Αρτάκης είναι πολύ περήφανος για τις προσφυγικές του ρίζες.

Δουλεύει από 19 ετών ως ιδιωτικός υπάλληλος. Σήμερα, εργάζεται στον τομέα της Ναυτιλίας σε Τεχνικό Γραφείο.

«Έζησα τα καλά, τα πολύ καλά, αλλά και τα “άσχημα” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα στο σπίτι μου από μικρός και είμαι ιδιαίτερα περήφανος γι αυτό! Αν πήρα ένα μάθημα είναι ν αγαπώ την ευθύνη. Δεν πιστεύω στις ουτοπίες, αλλά στη δουλειά και στο όραμα. Βγαίνω μπροστά, στο πλευρό της Δημάρχου Έλενας Βάκα, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι της γενιάς μας μπορούμε να κάνουμε την προοπτική πραγματικότητα.

Είναι εύκολο; όχι.

Μπορούμε; Ναι!

Γιατί; Γιατί, ο τόπος μας “Πάνω απ΄όλα” αξίζει πολλά.

Είναι στο χέρι μας!»

 

Κωνσταντίνος (Κώστας) Βελής-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ανθηδόνας

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Βελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Ανθηδόνας-Λουκισίων και κατοικεί από το 1999 μέχρι και σήμερα στη Χαλκίδα.

Είναι 54 ετών, παντρεμένος με την Μαρία Πατρίκα και πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ ΨΑΧΝΩΝ (1992) και ασχολείται με τις ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΕΡΓΕΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ από το 1995 έως σήμερα.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής σε μεγάλες ομάδες της Εύβοιας (Ολυμπιακός Χαλκίδας, ΛΗΛΑΣ Βασιλικού, Ηρακλής Ψαχνών, Ερέτρια).

«Αγαπητοί/ες μου συμπολίτες/ισσες, με όλο το σεβασμό που διαθέτω στον καθένα σας ξεχωριστά, σε αυτόν τον πρωτόγνωρο για εμένα αγώνα θα χρειαστώ τη δική σας εμπιστοσύνη και ώθηση, ώστε να μπορέσω ταπεινά και έμπρακτα να συντελέσω στη δημιουργία ενός δήμου που θα έχει ως βάση την εξέλιξη και θα είναι προσβάσιμος σε όλους.

Με γνώμονα κυρίως τη θέληση και την αγάπη που διαθέτω για τη δουλειά μου και τα κοινά, θα ήθελα με τη σειρά μου να γίνω ένας βασικός παράγοντας ανέγερσης και ανάπτυξης της «σύγχρονης και προοδευτικής» αυτής πόλης που οραματιζόμαστε όλοι μας.

Πρώτο μου μέλημα χωρίς πολλές υποσχέσεις θα είναι, όλοι οι πολίτες να έχουν ίσα δικαιώματα θέτοντας ως πρωταρχικό μου στόχο τη βοήθεια και την ενίσχυση προς τους συνάνθρωπούς μας που έχουν προβλήματα επιβίωσης, υγείας κ.α.  Επιπροσθέτως, θα επιδιώξω να βελτιώσουμε όλοι μαζί την ποιότητα ζωής, σε αυτήν την πανέμορφη πόλη που έχουμε αξιωθεί να ζούμε, πιστεύοντας ακράδαντα πως ο τόπος μας έχει πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο οργανωμένους και ταχύρυθμα εξελίξιμους δήμους της Ελλάδας.

Με κίνητρο το μεράκι και την εμπειρία μου πάνω στο μοτίβο της δημιουργίας και της κατασκευής θα ήθελα να βάλω και εγώ το δικό μου «λιθαράκι» στη νέα αυτή προσπάθεια του συνδυασμού μας.

Τέλος, να σας ευχαριστήσω για αυτά τα λίγα λεπτά που αφιερώσατε ώστε να διαβάσετε την παρουσίαση μου και τις αρχικές μου σκέψεις για την υποψηφιότητα μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

 

Παρασκευή (Βίκυ) Καμπούρη – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Παρασκευή (Βίκυ) Καμπούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά, μια κόρη την Μαριαλένα (22 ετών) κι έναν γιο τον Δημήτρη (10 ετών).

Διαθέτει επιχειρήσεις, στη Χαλκίδα, εδώ και 20 χρόνια (από το 2003). Είναι ιδιοκτήτρια του ΙΕΚ Exelixis, ενός φορέα που βρίθει από ειδικότητες για όλα τα ενδιαφέροντα και τις επιλογές του καθενός, των Σχολών Gala μιας εκπαιδευτικής στέγης υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της ομορφιάς, αλλά και του Gala Institute, ενός χώρου αισθητικής και κοσμητολογίας με υψηλής ποιότητας παροχές.

Συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με την παράταξη «Λύση Τώρα» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

«Αγαπητοί/ες μου συμπολίτες/ισσες,

Στον επαγγελματικό μου βίο έμαθα να αναδεικνύω την ομορφιά και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω και στην πόλη μας, όπου μεγάλωσα και ζω που παιδί. Έμαθα να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των σπουδαστών μου βοηθώντας τους να «ανοίξουν τα φτερά τους».

Με το ίδιο πάθος θα προσπαθήσω να γίνει η Χαλκίδα μας μια πόλη ευκαιριών για όλες τις ηλικίες. Αρχές μου, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός του πολίτη.

Μιλάω με λόγια σταράτα και προτιμώ οι πράξεις μου να αποδεικνύουν την προσφορά μου. Δεν γεμίζω τον κόσμο με ψεύτικες υποσχέσεις. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την πόλη μας. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάκαμψη. Η ομορφιά αυτής της πόλης θα διατηρηθεί και θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο.»

 

Αρχοντούλα Κυριακουλάκη Λουκαδάκη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Η Αρχοντούλα Κυριακουλάκη – Λουκαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κάμπο Βασιλικού.

Είναι κάτοικος Μύτικα, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Οινοποιού – Ποτοποιού Αθανάσιου Λουκαδάκη (Ευρίπειος Ποτοποιία Οινοποιία).

Είναι απόφοιτη του Λυκείου Βασιλικού.

Είναι απόφοιτη της  Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (πρώην Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.

Είναι  απόφοιτη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με ειδικότητα Οικονομολόγος Βιομηχανίας (Industrie Kauffrau).

Έχει πιστοποιήσεις σε τρείς ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως υπάλληλος γραφείου σε πολυεθνικές επιχειρήσεις (ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ ΑΕ και 1Source Aero Services -ΕΑΒ).

Η δράση της αναδεικνύει έναν πολύ ενεργό πολίτη, αφού ασχολείται αρκετά χρόνια με τα κοινά, ενώ έχει επίσης δραστηριοποιηθεί ως ιδρυτικό και ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύτικα και έχει αναδείξει έντονη δράση στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Μύτικα.

Υπήρξε υποψήφια στο παρελθόν στην Τοπική Κοινότητα Μύτικα.

Είναι λάτρης της ιστορίας και της ομορφιάς του Ληλαντίου πεδίου, τα οποία προβάλλει εντατικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι πολύ δυνατό μέσα μου το αίσθημα της προσφοράς. Ως άνθρωπος της δράσης δεν μου αρκούν οι μετριότητες. Το ενδιαφέρον μου για το Ληλάντιο θα ήθελα να το κάνω πράξη.

Συνεχίζουμε δυναμικά, να ανεβάσουμε τον Δήμο μας λίγο πιο ψηλά!»

 

Παναγιώτης Τζαφέρος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Παναγιώτης Τζαφέρος είναι 57 ετών και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Είναι απόφοιτος της σχολής πλοιάρχων Ε.Ν.

Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Έχει γνώσεις χειρισμού Η/Υ και μηχανολογικού σχεδιασμού (Auto Cad)

Την περίοδο 1988-1995 ήταν Ανθυποπλοίαρχος ΕΝ

Από το 1995 έως το 2000 εργάστηκε ως Τεχνικός ασφαλείας στα Ναυπηγεία Αυλίδας.

Από το 2001 έως το 2006 εργάστηκε ως διευθυντής στο εμπορικό τμήμα της SABO HELLAS.

Από το 2006 έως σήμερα είναι ιδιοκτήτης εταιρείας μεταλλικών κατασκευών.

Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (από το 2008).

Είναι μέλος της Πολιτικής Προστασίας από το 2010.

Είναι μέλος του ΙΔΑΦΚ (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών Καταστροφών) από το 2017.

Είναι μέλος στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο «Το Αλωνάκι» από το 2003.

Είναι Αντιπρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Δοκού από το 2015.

Είναι στο σώμα εθελοντών πυροσβεστών.

Είναι Σύμβουλος της Δ.Κοινότητας Χαλκίδας.

Έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια με ανάλογες πιστοποιήσεις:

  • Κίνδυνοι και ασφάλεια στη βιομηχανία {Αλουμίνιο της Ελλάδας στο Δίστομο)
  • Άσκηση αντιμετώπισης και παροχής πρώτων βοηθειών σε ατύχημα αεροσκάφους (Διεθνής

Αερολιμένας Ελευθέριος Βενιζέλος)

  • Διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών σε έκτακτη ανάγκη (ΙΔΑΦΚ Γλυφάδα)
  • Βασικές αρχές διαχείρισης αυτοάμυνας και χειρισμός άγχους (ΙΔΑΦΚ, Αστυνομική διεύθυνση Αθήνας)
  • Σχολείο εκπαίδευσης υγρού στοιχείου, επιβίωση, έρευνα και διάσωση (ΙΔΑΦΚ Γλυφάδα)
  • Εισαγωγή στην Ελληνική Δημοτική Μουσική και στην Αστική Λαϊκή Μουσική (Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Φοίβος Ανωγειανάκης, Λάμπρος Λιάβας) (Θέατρο Παπαδημητρίου, Αλωνάκι)
  • Εθνομουσικολογικό πρόγραμμα (μουσικοί χάρτες της Ελλάδας Αλωνάκι)
  • Η ψυχική υγεία στην περίοδο της πανδημίας (Μητροπολιτικό κολλέγιο)
  • Αποφυγή θυματοποίησης εγκλημάτων βίας (ΙΔΑΦΚ)
  • Την περίοδο της πανδημίας , παρακολούθησε έναν μεγάλο αριθμό σεμιναρίων (διαδικτυακών και μη) με τις ανάλογες πιστοποιήσεις από το ΙΔΑΦΚ, την Πυροσβεστική, το Μητροπολιτικό κολλέγιο και το Σεισμολογικό Ινστιτούτο, με θέματα την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, τη διαχείριση πληθυσμού σε καταστάσεις κρίσεων κλπ.

 

Στυλιανός Τσαπάτος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Στυλιανός Τσαπάτος είναι 42 ετών και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ρούλα Κάλφα και πατέρας δύο κοριτσιών, ηλικίας 7 και 5 ετών.

Είναι Πτυχιούχος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη κατεύθυνση «Φυσική Δραστηριότητα για Ειδικούς Πληθυσμούς» (2016).

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα) με κύρια ειδικότητα Ειδική Φυσική και δευτερεύουσα ειδικότητα Ποδόσφαιρο (2003).

Είναι διορισμένος Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (2020-2023).

Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά (LOWER MICHIGAN-PALSO CERTIFICATE).

Έχει Πτυχίο Πιστοποίησης γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL (Windows, Word, Excel, Access, Internet, Power Point)

Έχει Δίπλωμα Σχολής Διαιτητών Ποδοσφαίρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ξάνθης, Δίπλωμα Σχολής Κριτών-Χρονομετρών Κολύμβησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε), Δίπλωμα Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης του Σ.Δ.Κ. Ν.Τρικάλων, Δίπλωμα Σχολής Κριτών Καλαθοσφαίρισης (Τρίκαλα), Δίπλωμα Σχολής Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ), Δίπλωμα Διαιτητή-Κριτή του BOCCE (άθλημα για άτομα με διανοητική αναπηρία) και Πιστοποιητικό συμμετοχής στο εργαστήριο και τις διαλέξεις του γνωστικού αντικειμένου «Πρώτες Βοήθειες στον Αθλητισμό».

Είναι μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (Ε.Γ.Β.Ε) και συνδέσμων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου και κριτών Bocce.

Συμμετείχε στις αθλητικές διοργανώσεις Special Olympics ως Γυμναστής-Συνοδός Προπονητής (2014-2016).

Συμμετείχε στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 ως Διαιτητής Bocce (2011).

Ήταν εμπνευστής και Οργανωτής του 1ου Τουρνουά Bocce για άτομα με διανοητική αναπηρία στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στο Γαλατά Τροιζηνίας, 31 Μαΐου 2011. Ήταν Οργανωτής του 1ου Τουρνουά Bocce για άτομα με διανοητική αναπηρία στις Εγκαταστάσεις της Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ (Πηγάδια Ξάνθης) 24-26 Μαΐου 2012.

Ήταν Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.

Είναι συνδρομητής και αρθρογράφος στο περιοδικό για τον Αυτισμό και τη Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή «Special Life».

Συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Special Olympics στην Αμβέρσα του Βελγίου το Σεπτέμβριο του 2014, ως Διεθνής Διαιτητής-Κριτής Bocce.

Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Special Olympics στο Λουτράκι Κορινθίας το Μάιο του 2016, ως έφορος του αθλήματος Μπότσε.

 

Παναγιώτης Βουλέρης (Βούλας)- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Παναγιώτης Βουλέρης (Βούλας) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη.

Είναι παντρεμένος με την Αμαλία Κοκόση, έχουν 2 παιδιά, την Ευδοξία και τον Ιωάννη, και μια εγγονή.

Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αρτάκη και είναι απόφοιτος της σχολής Εργοδηγών Χαλκίδας.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας ενώ έχει πολυετές, επιτυχημένο έργο στον τομέα της εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια με πολύτιμο συνεργάτη τον υιό του, ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση της αγοράς της εστίασης ίδρυσαν και διατηρούν με επιτυχία ένα ιχθυοπωλείο στη Νέα Αρτάκη, δεχόμενοι καθημερινά την ικανοποίηση αλλά και τον ενθουσιασμό του πελάτη που είναι, όπως ο ίδιος λέει, και το κλειδί της επιτυχίας για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

Έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης της Νέας Αρτάκης.

Ακόμη, έχει υπηρετήσει σε όλες τις θέσεις του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΝΑ και επί σειρά ετών διετέλεσε και Πρόεδρος του ΑΟΝΑ.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ακαδημίας ποδοσφαίρου  ΑΡΤΑΚΗ 2003.

Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοσίας “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” της πόλης του.

Μέχρι σήμερα είναι ενεργό μέλος στα δρώμενα όλων των φορέων της πόλης.

«Είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους της πόλης μου η παθολογική αγάπη που έχω για τη Νέα Αρτάκη. Πλέον, έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και να αφιερωθώ ώστε η Νέα Αρτάκη να γίνει ακόμα καλύτερη και ομορφότερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την ιδιαίτερη τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό της και να αγωνιστούμε μαζί με κοινό στόχο και όραμα.

Ξεκινάμε από τη γειτονιά μας, παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας με Δήμαρχο την Έλενα Βάκα και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη μας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Για μένα αποτελεί ευθύνη και δέσμευση προς τους συμπολίτες μου.

Πιστεύω ότι η προσφορά, θεληματική,  συνειδητή  προσφορά   του καθενός από τον χώρο που βρίσκεται, στην κοινωνική εξέλιξη και προώθηση του πολιτισμού του τόπου του είναι το ύψιστο χρέος του ατόμου-πολίτη.  Η πεποίθησή μου αυτή συνετέλεσε  καθοριστικά   στην  απόφασή  μου να  θέσω  υποψηφιότητα για   Δημοτικός  Σύμβουλος στην πόλη μας.»

 

Μαρία Κοκκινάκη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Η Μαρία Κοκκινάκη είναι 31 ετών και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αρτάκη.

Είναι απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου με ειδικότητα «Ειδικός δασικής προστασίας».

Είναι απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Χαλκίδας με ειδικότητα «Διασώστης και πλήρωμα ασθενοφόρου».

Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου σε ιδιωτική εταιρία.

Έχει εργαστεί ως υπάλληλος στο super market (My Market) METRO AEBE από 19/04/2020 έως 31/05/2022. Τα πόστα που έχει εργαστεί είναι ταμείο, εφοδιασμό ραφιών, αποθηκάριος και στο πόστα των τυριών και των ψυγείων.

Έχει εργαστεί ως υπάλληλος στο χώρο της εστίασης.

Γνωρίζει αγγλικά και έχει ψηφιακές δεξιότητες (Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word, Outlook, Facebook, Instagram, Social Media, Twitter, Sky pe, Power Point, Google Drive, Gmail, WhatsApp, Word).

Είναι διασώστρια με αναγνώριση από την Πολιτική Προστασία.

Είναι εθελόντρια πυροσβέστης με πιστοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Ευαγγελία Καμπά- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Καλοχωρίου-Παντειχίου

Η Ευαγγελία Καμπά είναι 47 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλοχώρι-Παντείχι.

Έχει προσφυγικές ρίζες από την Μικρά Ασία από τη μεριά του πατέρα της.

Τα τελευταία 20 χρόνια ζει στο Φάρο Αυλίδας, που είναι και το χωριό της μητέρας της.

Είναι παντρεμένη και πολύτεκνη μητέρα. Έχει 4 κόρες.

Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου, αλλά η μεγάλη της αγάπη υπήρξε η μουσική (αρμόνιο), την οποία και σπούδασε ως το 2003.

Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα (ΦΑΜΑΡ, GENERAL, MILS κ.α.).

Την περίοδο 2016-18 εργάστηκε με σύμβαση ως υπάλληλος στο τμήμα Καθαριότητας της Δ.Ε. Αυλίδος.

Από το 2019 εργάζεται στη ΔΕΥΑ Χαλκίδας, τα πρώτα χρόνια ως τηλεφωνήτρια και τους τελευταίους μήνες ως ταμίας, κάτι που αγαπά πολύ.

«Εκτιμώ τη δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τη θαυμάζω για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για το καλύτερο του τόπου μας. Έτσι, όταν με επέλεξε να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά και την υπόσχεση ότι το «όραμα» θα το κάνουμε πραγματικότητα μαζί, για όλους.»

 

Δημήτρης Βασιλείου-Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Φύλλων

Ο Δημήτρης Βασιλείου είναι 35 ετών και κατάγεται από το χωριό Φύλλα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Χαλεπά και έχει δύο παιδιά, την Ευαγγελία 13 ετών και τον Νικόλαο Ιωάννη 3 ετών.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στις αποθήκες της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα.

Ήταν στο Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου «Μιαούλης Φύλλων» για 8 χρόνια.

 

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou