ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15 νέες υποψηφιότητες συμβούλων από το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα!

Στην ανακοίνωση 15 ακόμα υποψήφιων προχώρησε την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο Συνδυασμός ”Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε” της Δημάρχου Χαλκίδας Έλενας Βάκα, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Κωνσταντίνα Σταθοπούλου- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Κωνσταντίνα Σταθοπούλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1987, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα με τις δύο κόρες της Καίτη και Ηλέκτρα, έξι και τριών ετών.

Ο πατέρας της Ιωάννης Σταθοπούλος, β’ Aντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας επί σειρά ετών, της μετέδωσε την θέληση για εξέλιξη, ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπου, από μικρή ηλικία.

Σπούδασε χρηματοοικονομικά και από το 2010 απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο κλάδο των τροφίμων, όπου μετρά 70 χρόνια ιστορίας. Έχει την οικονομική διαχείριση αυτής, ενώ παράλληλα ασχολείται με την ανάπτυξη της στο εξωτερικό.

«Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό Αλλάζουμε  – Συνεχίζουμε της Έλενας Βάκα, επειδή έχουμε κοινό όραμα, κοινές ηθικές αξίες, μα πάνω απ’ όλα είμαι έτοιμη να παλέψω για την ανάπτυξη της πόλης μας. Η Χαλκίδα είναι μία πανέμορφη πόλη, γεμάτη ζωή με πολλές προοπτικές ευκαιριών για κάθε ηλικία. Είμαι αποφασισμένη να δουλέψω σκληρά για να προσφέρω στην πόλη μας και τους συμπολίτες μου ένα πιο λειτουργικό και πιο ποιοτικό μέλλον».

 

Γιώργος Δ. Αγγέλου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Γιώργος Δ. Αγγέλου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στη Χαλκίδα. Είναι δευτερότοκος γιός του αείμνηστου Δημητρίου Αγγέλου, συνιδιοκτήτη του εμβληματικού εστιατορίου «Παπαρούνα», που μεσουράνησε στο χώρο της εστίασης τις προηγούμενες δεκαετίες  και της Αλίκης Λεοντιάδη, με καταγωγή από τη Καππαδοκία της Μικράς Ασίας.

Είναι ιστορικός-ευρωπαιολόγος, απόφοιτος της σχολής ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Bachelor-BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (σπουδές στην εκπαίδευση / Master of Arts-MA) από το ίδιο τριτοβάθμιο ίδρυμα. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Ελληνο-αμερικανικού κολλεγίου Southeastern College και δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Επί μια εικοσαετία, έχει αναλάβει την κεντρική παρουσίαση – εκφώνηση, παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και την παρουσίαση  χοροθεατρικών παραστάσεων που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας και διανθίζουν τις ήδη πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες  στο δήμο Χαλκιδέων.

Είναι αντιπρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καππαδοκών «Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος», σωματείου με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Αυτή την εποχή συγγράφει το πρώτο του βιβλίο, ένα βιωματικό λεύκωμα σχετιζόμενο με τη Καππαδοκία, βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα, που μέσα από τις δικές τους προσωπικές αφηγήσεις μέσα στο χρόνο, στοιχειοθέτησαν  όλα όσα δεν βλέπουν τα μάτια, αλλά το μυαλό και η ψυχή.

«Επειδή λένε ότι  πατρίδα είναι εκεί που έχει ρίζες η καρδιά, εμείς ως Μικρασιάτες, δεν  θα ξεχάσουμε ποτέ πως οι ρίζες των δικών μας δέντρων είναι απέναντι, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Προερχόμενος λοιπόν  από τόπο με  μακραίωνη πολιτισμική και ελληνορθόδοξη παράδοση, την αγιοτόκο Καππαδοκία,  επιθυμώ να προσφέρω  με ζήλο στον τομέα της πολυδιάστατης έννοιας του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της πλούσιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδος και της Μικρασιατικής Ρωμιοσύνης. Όραμα μου να αγκαλιάσω κάθε προσπάθεια ανάδειξης της πλούσιας πνευματικής μας παρακαταθήκης, που εκφράζεται από τους πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και  οι οποίοι αποτελούν θεματοφύλακες των αέναων ανθρωπίνων επιτευγμάτων του ευλογημένου μας τόπου. Ευχαριστώ θερμά τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, για την τιμή να με συμπεριλάβει στην ομάδα της.» 

 

Βασίλης Πίσχινας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Βασίλης Πίσχινας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Γονείς του είναι η Αικατερίνη Κωστάκη και ο Γεώργιος Πίσχινας, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός στο νομό από την μακρόχρονη θητεία του στην Ε.Π.Σ. Ευβοίας, στην οποία έχει διατελέσει εκλεγμένο Μέλος, Α’ Αντιπρόεδρος,  Β’ Αντιπρόεδρος και από το 2012 έως σήμερα Γενικός Γραμματέας.

Έχει έναν αδερφό, τον Χαράλαμπο, που στο παρελθόν είχε διαιτητεύσει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες του νομού.

Πήγε σχολείο στο 25ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 1ο ΤΕΕ Χαλκίδας.

Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και απασχολείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας.

Είναι κάτοχος βεβαίωσης επάρκειας και πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας ¨Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας¨ του ΙΕΚ PRAXIS, και έχει άδεια εργασίας κατηγορίας Α’.

Διετέλεσε ως παράγοντας σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες της Εύβοιας:

Γενικός Γραμματέας: Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ

Μέλος: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΝΗΘΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ.

Διετέλεσε επίσης ως Γενικός Αρχηγός στις ποδοσφαιρικές ομάδες: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ και ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής Κατηγορίας).

«Η αγάπη για την πόλη που μεγάλωσα και ζω και η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε η Δήμαρχος, Έλενα Βάκα, με την αμεσότητά της, την εργατικότητα και την αγάπη της για τον αθλητισμό, με ώθησαν να συμμετέχω στη δημοτική της ομάδα.

Σαν νέος άνθρωπος, με διάθεση προσφοράς και δημιουργίας, και με ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό, είμαι έτοιμος να προσφέρω ότι μπορώ για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων των πολιτών και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.»

 

Μαρία Ντινάκη-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Μαρία Ντινάκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στη Χαλκίδα.

Απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα σε Κέντρο Αισθητικής, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Έχει κάνει μουσικές σπουδές στο ωδείο Σιάνου και στο ωδείο Κωτσόπουλου.

Κατέχει πιστοποίηση παρακολούθησης κύκλου μαθημάτων στον τομέα «Επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διατέλεσε γεν. γραμματέας και επί τρία χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Σχολείου Χαλκίδας.

Ανήκει στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.

Είναι μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών και Κατοίκων Νεάπολης.

Είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Ευσταθίου και έχει μια κόρη, καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού, χορογράφο και χορεύτρια.

 

Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος είναι επιχειρηματίας. Είναι 50 χρονών. Γεννήθηκε στο Μετόχι Διρφύων Εύβοιας. Εδώ και 30 χρόνια ζει μόνιμα στο Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμένα στη Νέα Αρτάκη.

Εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται με τη συλλογή, αποξήρανση και τυποποίηση αρωματικών φυτών και βοτάνων στην πολύχρονη επιχείρηση «ΞΕΡΟΒΟΥΝΙ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ». Είναι γενικός διευθυντής της επιχείρησης «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ». Διατηρεί το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «DARA CLUB» στην Νέα Αρτάκη και είναι μέτοχος στη μεταφορική εταιρία «Γιαμαρέλος ΑΕ».

Έχει διατελέσει πρόεδρος σε πολλά αθλητικά σωματεία.

Στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους για την ΔΕΕΠ Εύβοιας και κατέχει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου, προσφέροντας δουλεία δίπλα στον πολίτη επί 10 μήνες στην Βόρεια Εύβοια με τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπαρώτα και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Μαρία 23 ετών και τη Σταυρούλα 20 ετών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, γνωρίζοντάς την επί 20 χρόνια, για την πρόσκληση να συμμετάσχω στον συνδυασμό της. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα! Θα ήμουν περήφανος να συνεχίσουμε μαζί το μεγάλο έργο που κάνει και να το υλοποιήσουμε! Η εντολή είναι μια: Δίπλα στον πολίτη, όπου κι αν ανήκει! Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο πρόβλημα! Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην καθημερινότητα και πάντα δίπλα στον πολίτη, με την υποστήριξή σας!»

 

Γιούλη Καραχάλιου- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Γιούλη Καραχάλιου είναι υπάλληλος στην εταιρία «ELBISCO».

Έχει σπουδάσει λογιστικά και marketing.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας.

Έχει μια κόρη 13 ετών.

 

Παναγιώτης Χ. Γεωργίου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Παναγιώτης Χ. Γεωργίου γεννήθηκε στη Νέα Λάμψακο. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Μώρου και έχουν δύο παιδιά.

Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από την ηλικία των 6 ετών στην τοπική ομάδα της Ν. Λαμψάκου “Ελλήσποντος”.

Εξελίχθηκε ως αθλητής του ποδοσφαίρου σε μεγαλύτερες ομάδες της Ευβοίας, όπως στον “Ολυμπιακό Χαλκίδας”, τον  “Α.Ο. Νέας Αρτάκης” κ.α.

Συμμετείχε σε ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας , τη “Παναχαϊκή”, τον “ΑΟ Τρικάλων”, και τον “ΑΟ Χαλκίδας” κ.α., καθώς και σε ομάδα της Γερμανίας.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα δραστηριοποιείται και ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος που έχω ήδη αφήσει έντονο το αποτύπωμα μου στον Αθλητισμό και την τοπική κοινωνία. Με πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και γνώση πολλών αντικειμένων που τα δούλεψα “από μέσα”, μπαίνω στη δυνατή ομάδα της Έλενας Βάκα, για να προσφέρω δυναμισμό, σοβαρή προσέγγιση των θεμάτων για την εξεύρεση λύσεων με ηπιότητα, διάλογο, απορρίπτοντας την ανούσια αντιπαράθεση.»

 

Ηλίας Τσέλλος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Ηλίας Τσέλλος είναι 46 ετών, έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και ζει στην Χαλκίδα με την σύζυγο του Κατερίνα και τον οκτάχρονο γιο τους Αριστείδη.

Μετά την βασική εκπαίδευσή του μπήκε στη στρατιωτική σχόλη εκπαίδευσης τεχνικών τηλεπικοινωνιών. Μετά από τα πρώτα βήματα στην τεχνολογία τον τράβηξε ο επαγγελματικός ήχος σπουδάζοντας ηχοτεχνία και ψυχοακουστική σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Μετά την απώλεια του πατέρα του Γεωργίου το 2001, ασχολήθηκε με την επιχείρηση που διατηρούσε στην Χαλκίδα κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο εμπόριο, οπού έως και σήμερα ασχολείται αναπτύσσοντας καθημερινά την εταιρία που διατηρεί με την σύζυγο του στην Ορέστη Μακρή στην Χαλκίδα.

Ασχολείται επαγγελματικά στον χώρο της εκτύπωσης και της πώλησης ειδών συσκευασίας ΗΟ.RE.CA. με πανελλαδικό δίκτυο πελατών. Επιπλέον επεξεργάζεται υλικά εκτύπωσης για Ελληνικές και Ευρωπαϊκές βιομηχανίες.

«Στην ζωή μου έχω μάθει να λαμβάνω πάντα την αισιοδοξία ως επιλογή. Αισθανόμενος εδώ και χρόνια την ανάγκη να προσφέρω. Δέχτηκα την πρόταση της Δημάρχου μας Έλενας Βάκα «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε», να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για την πόλη της Χαλκίδας, στις εκλογές του Οκτώβριου 2023.

Ως μαχόμενος ελεύθερος επαγγελματίας, μπορώ να καταλάβω όσο οποιοσδήποτε άλλος την πάλη για την επιβίωση και το ξεπέρασμα των καθημερινών εμποδίων του καθενός μας!

Ευελπιστώ να μου δώσετε την ευκαιρία να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου με την ενεργητικότητα τις έξυπνες κινήσεις και να χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητα οπού ζούμε όλοι μας το ταλέντο μου στην γρήγορη και σωστή επίλυση προβλημάτων της πόλης μας.

Στην απόφασή μου μεγάλο ρόλο έπαιξε η σκέψη ότι ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στα καθημερινά προβλήματα του Δήμου μας, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα. Το κοινό όραμα και η ελπίδα είναι στοιχεία που δεν πρέπει να αφήνουν χώρο στην αδράνεια και την αδιαφορία και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε χώρο στο όραμα και την πράξη απομακρυνόμενοι από την αδράνεια και την θεωρία.»

 

Μαρία Πασσά- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Η Μαρία Πασσά-Βαρσαμά είναι κάτοικος Βασιλικού της Δημοτικής  Ενότητας Ληλαντίων.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φύλλα.

Έχει τελειώσει το Επαγγελματικό Λύκειο με πτυχίο στον τομέα Οικονομίας και  Διοίκησης και είναι φοιτήτρια στο Ε.Κ.Π.Α  Αθηνών στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Εργάζεται ως Δημοτική Υπάλληλος στο Ληλάντιο στο τμήμα της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και έχει υπάρξει ξανά υποψήφια σε προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έχει ενεργή δράση ως μέλος διαφόρων Πολιτιστικών Συλλόγων και είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Πασσά και έχει δύο κόρες.

 

Κωνσταντίνος Κορκόβελος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Ο Κωνσταντίνος Κορκόβελος γεννήθηκε στη Λαμία το 1968 και από το 1983 κατοικεί στην περιοχή του Ληλάντιου.

Από το 1990 υπηρετεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Σήμερα βρίσκεται στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας ως Ανθυπαστυνόμος .

Η αγάπη του για τον τόπο που μένει τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Έτσι έχει διατελέσει:

– Πρόεδρος του Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Ν.Λαμψάκου επί 10 έτη.

– Πρόεδρος του Δ.Σ της Αθλητικής ομάδας Α.Σ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.

«Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί με διακρίνει η συνέπεια η εργατικότητα και η συνεργασία.»

 

Κάλλια Βαβουλιώτη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Βασιλικού

Η Κάλλια Βαβουλιώτη γεννήθηκε στη Χαλκίδα και κατοικεί στο Λευκαντί.

Είναι δημοσιογράφος, Διεθνολόγος , απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και τελειόφοιτη Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Είναι άριστη γνώστρια της αγγλικής και πολύ καλή γνώστρια της γαλλικής γλώσσας, ενώ γνωρίζει και σε αρχάριο επίπεδο την αραβική.

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο διαδικτυακό και έντυπο Τύπο καθώς επίσης και στο ραδιόφωνο. Επιπρόσθετα, υπήρξε  υπεύθυνη επικοινωνίας καλλιτεχνών και δισκογραφικής εταιρείας . Είναι ιδρύτρια του πολιτιστικού διαδικτυακού περιοδικού τέχνης “Pause”, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο (ποιητική συλλογή ) από τις εκδόσεις ΑΩ το οποίο συμπεριλήφθηκε στη λίστα της έντυπης εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” στα ευπώλητα των αθηναϊκών βιβλιοπωλείων.

Παράλληλα, διατηρεί μαζί με τους γονείς της επιχείρηση εστίασης στο Λευκαντί.

«Αποδέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόταση της Δημάρχου, για τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε”. Με πίστη ότι χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες στην πολιτική, φρέσκιες ιδέες και ενδυνάμωση του πολιτιστικού και τουριστικού τομέα της πόλη μας, δεσμεύομαι να υπηρετήσω με τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου το καλό του Δήμου μας.»

 

Νίκος Δούδαλης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Νίκος Δούδαλης είναι γέννημα θρέμμα Χαλκιδέος.

Ξεκίνησε η ζωή του από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας (Μιχελή).

Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Λογιστικής στο Μεσολόγγι.

Είναι 52 ετών και ασχολείται με τα κοινά από τα σχολικά του χρόνια ως Πρόεδρος δεκαπενταμελούς στο Λύκειο και αργότερα Πρόεδρος Σωματείου Εμπόρων Προϊόντων Γης και Θαλάσσης επί 8 συναπτά έτη.

Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό την περίοδο 89/91 και πολέμησε στο Περσικό κόλπο βρισκόμενος στη φρεγάτα Λήμνο, ως στρατεύσιμος υπαξιωματικός.

Παρασημοφορήθηκε από τον νυν Υπουργό και τέως πλοίαρχο Π.Ν Χηνοφώτη.

Έχει τρία παιδιά που υπεραγαπά και σύντροφο του τη Σοφία, τη γυναίκα του που τον στηρίζει σε ότι κάνει στη ζωή του.

«Ευχαριστώ τη Δήμαρχο που με κάλεσε και με ένταξε στο πολιτικό δυναμικό της και θα προσπαθήσω προσωπικά να την βοηθήσω όσο μπορώ να κάνει το έργο που οραματίζεται και μια πόλη που να χαίρονται οι συμπολίτες μου!»

 

Νικηφόρος Σταμόγιαννης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Δροσιάς

Ο Νικηφόρος Σταμόγιαννης είναι γενικός γραμματέας του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Κολυμβητικού Συλλόγου Δροσιάς.

Είναι Εκκλησιαστικός Επίτροπος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Δροσιάς.

Είναι υιός του αείμνηστου Διδασκάλου, λογοτέχνη και συγγραφέα Νίκου Σταμόγιαννη.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παπαδημητρίου και πατέρας ενός παιδιού.

 

Ιωάννα Καλαβρή- Υποψήφια Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Χαλκίδας

Η Ιωάννα Καλαβρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι κόρη του Ευαγγέλου Καλαβρή και της Καλλιόπης Καμπούρογλου.

Είναι σύζυγος του Στυλιανού Γεωργίου – ξυλουργός σε ναυπηγοκατασκευαστική εταιρεία.

Επίσης, είναι μητέρα δύο τεκνών της Χαρούλας Γεωργίου, η οποία έχει πτυχίο Γεωπονίας και του Ιωάννη Γεωργίου, επί πτυχίο φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Έχει διατελέσει μέλος, γραμματέας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καμαρίου Ευβοίας Φύλλων με πολλαπλή θητεία. Σήμερα είναι ιδρυτικό μέλος και με την ιδιότητα της Προέδρου στον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Χαλκίδας «Ο Μπαταριάς».

 

Νικόλαος  Η. Πολύχρονος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Νικόλαος Η. Πολύχρονος είναι 48 ετών, γεννήθηκε και ζει στην Κάνηθο Χαλκίδας.

Κατέχει πτυχίο ηλεκτρονικού και εργάζεται από το 2010 στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας (ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ) και κατέχει σήμερα την θέση του υπεύθυνου λειτουργίας των δημοτικών παρκινγκ.

Έχει εργαστεί και στην ΔΕΥΑΧ από το 2006 έως το 2010.

«Ευχαριστώ την Δήμαρχο κα Έλενα Βάκα για την τιμή που μου έκανε να μου προτείνει να είμαι Υποψήφιος Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Χαλκίδας. Βλέποντας το έργο που έχει παραχθεί αυτήν την τετραετία και γνωρίζοντας το όραμα της Δημάρχου για την πόλη μας, αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλάι της για μια πιο σύγχρονη, όμορφη και λειτουργική πόλη με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των πολιτών της».

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou