ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Stereabasket Awards 2023: Ξεκινάει σήμερα το β’ μέρος του διαγωνισμού

Ξεκινάει σήμερα το δεύτερο μέρος των Stereabasket Awards 2023, με διαγωνισμούς-ψηφοφορίες, που αφορούν τις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων, του καλύτερου προπονητή στα τμήματα υποδομών της Περιφέρειας, αλλά και των καλύτερων-δημοφιλέστερων διαιτητών!

Και σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα ισχύσει η ιδιαιτερότητα των e-mails που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνάρτηση της ψηφοφορίας μέσω του stereabasket αλλά και των e-mails επιλεγμένων εκπροσώπων ομάδων, προπονητών, διαιτητών κλπ. σε ποσοστό 50-50.

Έτσι λοιπόν, αν ένας διαγωνιζόμενος λάβει π.χ. 40% μέσω του διαγωνισμού του stereabasket και 20% μέσω των e-mails το τελικό του αποτέλεσμα θα προκύπτει από τον μέσο όρο (δηλαδή στο συγκεκριμένο παράδειγμα 30%).

Στην ψηφοφορία που ξεκινάει από σήμερα, επιλέχθηκαν στην κατηγορίες παίδων παίκτες που οι ομάδες τους συμμετείχαν στη γ’ φάση του πρωταθλήματος, στην κατηγορία εφήβων παίκτες που οι ομάδες τους συμμετείχαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος, στην κατηγορία κορασίδων παίκτριες από τις ομάδες που συμμετείχαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος, ενώ στην κατηγορία νεανίδων παίκτριες από τις τρεις πρώτες ομάδες των δύο ομίλων του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των προπονητών, όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι κόουτς που οι ομάδες τους έφτασαν μέχρι τον τελικό της εκάστοτε κατηγορίας.

Στην κατηγορία διαιτητών συμμετέχουν αξιολογημένοι διαιτητές Εθνικών κατηγοριών, καθώς και εκείνοι με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά οι κατηγορίες της β’ φάσης του διαγωνισμού:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2022-23

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2022-23

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022-23

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2022-23

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2022-23

Θα τεθούν σε ψηφοφορία οι προπονητές των ομάδων που πέρασαν στους τελικούς στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος διαιτητές με τις περισσότερες συμμετοχές στα πρωταθλήματα κυρίως της Α’ αλλά και της Β’ ΕΣΚΑΣΕ. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Στα προστάζ στη Λάρισα οι Γιαπλές-Ραμιώτης-Χριστοδούλου!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (25-26/5)

pannikolaou

Χρ. Μωραΐτης: ”Δεν υπάρχει πιο συγκινητικό πράγμα από το να βλέπεις να προοδεύουν τα παιδιά σου”

pannikolaou