Α ΕΣΚΑΣΕ

ΑΓΕ Χαλκίδας: ”Ο αρχηγός μένει εδώ”

Με ανακοίνωση της η ΑΓΕ Χαλκίδας κάνει γνωστό πως ο αρχηγός της ομάδας Αντώνης Γεωργουσόπουλος παραμένει στην ομάδα, αναλαμβάνοντας παράλληλα προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο αρχηγός μένει εδώ…
Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αντώνη Γεωργουσόπουλο!
Ο Αντώνης, παρόλο που ήταν ο μεγάλος άτυχος της περυσινής χρονιάς αφού έπαθε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ρήξη χιαστού, μέχρι εκείνη τη στιγμή έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και σκοπός μας από κοινού είναι να ξανασυμβεί αυτό!
Ήδη, βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του και από τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμος σιγά σιγά να ξαναμπεί στα παρκέ!
Η ΑΓΕΧ ήταν και θα είναι πάντα δίπλα του στηρίζοντας τον και περιμένοντας να μπει απόλυτα υγιής μετά τα Χριστούγεννα, όταν πρέπει!
Αντώνη, ευχόμαστε καλή επάνοδο με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!
ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ STAFF ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Ο Αντώνης παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι θα κάνει και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στις ακαδημίες της ΑΓΕΧ, καθώς η αγάπη του για το μπάσκετ τον οδήγησε και σε αυτή την προοπτική για το μέλλον!
Δηλώσεις ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ:
Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση την συνεργασίας μου με την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον coach για την στήριξη προς το πρόσωπο μου και τους ανθρώπους της ομάδας γενικότερα, παρόλο το σοβαρό τραυματισμό που είχα και θα με αφήσει για αρκετό καιρό εκτός παρκέ! Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!
Επιπλέον, ευχαριστώ τον coach Πανούση για την ευκαιρία που μου δίνει να ασχοληθώ και προπονητικά στην ομάδα με τα τμήματα των ακαδημιών! Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα!”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο 6ος τίτλος του Κάδμου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1980

pannikolaou

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραίτηση Π. Σταύρου από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou