Α ΕΣΚΑΣΕ

Α.Ε. Καρύστου: Ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις με τον Πέτρο Καλούδη

Με την ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον Πέτρο Καλούδη, το Α.Ε. Καρύστου ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις του περσινού ρόστερ της ομάδας.

Το Δ.Σ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας  με τον αθλητή Πέτρο Καλούδη. O Πέτρος την περσινή περίοδο ανέλαβε με επιτυχία, από την θέση του playmaker, να οδηγήσει την ομάδα, έδειξε μεγάλη ικανότητα προσαρμογής τόσο στις απαιτήσεις του προπονητή μας, όσο και με όλους τους συμπαίκτες του. Με την ανανέωση της συνεργασίας μας ευελπιστούμε σε μια νέα ακόμα καλύτερη χρονιά που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους. Πέτρο σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο στόχος του σωματείου να ανανεώσει όλο τον επιτυχημένο περσυνό κορμό ολοκληρώθηκε. Κοιτάμε πλέον κάποιες ιδιαίτερες προσθήκες που θα μπορέσουν να μας ανεβάσουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο με σκοπό να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κατάφερε την περσινή περίοδο να είναι το καλύτερο σωματείο σε όλη την Εύβοια και να κάνει το μπάσκετ της πόλης της Καρύστου αναγνωρίσιμο σε όλη την Στερεά Ελλάδα”. 

Σχετικά άρθρα

Με άμυνα…μπετόν αρμέ! Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τον ημιτελικό Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 73-57

pannikolaou

Κατώτερος των περιστάσεων! Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τον ημιτελικό Ρεάλ-Ολυμπιακός 87-76

pannikolaou

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τους δύο ημιτελικούς του final-4 στο stereabasket.gr!

pannikolaou