ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Ελ. Βάκα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα.

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα εντάσσονται οι εξής: ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ερμήλιος, η νοσηλεύτρια Δήμητρα Κουμπατή, ο υπάλληλος Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας Μιχαήλ Ιωσηφίδης, ο διευθυντής παραγωγής Παναγιώτης Καραμανλής, ο ιδιωτικός υπάλληλος Χρήστος Τόγκος, το στέλεχος διοικητικού οικονομικού Βασίλης Χόνδρος, ο υπεύθυνος πωλήσεων Ανδρέας Κανελλόπουλος, η νηπιαγωγός Ασημίνα Καλογήρου, ο ιδιωτικός υπάλληλος Ιωάννης Τσούλος και ο δημοτικός υπάλληλος Γιώργος Σταματίου.

 

Δημήτριος Ερμήλιος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ανθηδόνος

Ο Δημήτριος Ερμήλιος  είναι 45 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Είναι γυμναστής ΤΕΦΑΑ, προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA A και επιχειρηματίας στον χώρο του αθλητισμού.

Ζει στην Κάνηθο Χαλκίδας και είναι παντρεμένος με την Μαρία Μιχαηλίδου, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά.

Το 1996 εισήχθη στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού -ΤΕΦΑΑ και παράλληλα αγωνίζονταν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Το 2001 ήρθε στη Χαλκίδα όπου ίδρυσε το αθλητικό κέντρο ΕΡΜΗΛΙΟΣ Soccer Club και το Αθλητικό Σωματείο Α.Σ.ΕΡΜΗΛΙΟΣ.

Μιλάει την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα και διατελεί, επί δύο συναπτές θητείες, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στην ειδικότητα “Προπονητές Αθλημάτων” στο ΙΕΚ Praxis, είναι μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ Exelixis και συχνά αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που αφορούν στο ποδόσφαιρο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία του γύρω από τον ποδόσφαιρο έχουν κατατάξει, τον Σύλλογο και την ακαδημία του, ψηλά στην συνείδηση του κόσμου του αθλητισμού τόσο στην Χαλκίδα όσο σε ολόκληρο τον Νομό Ευβοίας.

«Εάν η κοινωνία μας αντιληφθεί την δύναμη του αθλητισμού και καταφέρει να αντλήσει τα οφέλη που πηγάζουν από αυτόν, είμαι βέβαιος πως αυτή θα βελτιωθεί την επόμενη μέρα. Είναι υποχρέωση, όλων ημών που γνωρίζουμε τον αθλητισμό, να τον θέσουμε με την σωστή μορφή του στην υπηρεσία των συμπολιτών μας. Για αυτόν τον λόγο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, ενώνω τις δυνάμεις μου με άλλους αξιόλογους ανθρώπους του συνδυασμού “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε” της Κας Έλενας Βάκα επιδιώκοντας να προσφέρουμε τα μέγιστα στον χώρο του αθλητισμού.»

 

Δήμητρα Κουμπατή- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Αυλίδας

Η Δήμητρα Κουμπατή είναι 38 ετών και κατοικεί μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κοτσίφη, ιδιωτικό υπάλληλο και έχουν 5 παιδιά.

Είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Ε Χαλκίδας με ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου» και του Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ στον τομέα «Νοσηλευτικής-Χειρουργικής».

Κατέχει πτυχίο ECDL όλων των ενοτήτων και έχει γνώσεις Αγγλικών.

Παρακολούθησε σεμινάρια «Πρώτων Βοηθειών», καθώς και το «Εκπαιδευτικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 21ου κύκλου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της Τοξικομανίας και του AIDS των νέων».

Εργάστηκε στο Νοσοκομείο «251 ΓΝΑ» και στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Από το 2019 εργάζεται ως νοσηλεύτρια του Ιατρείου Εργασίας στον Δήμο Χαλκιδέων.

Έχει ασχοληθεί με τα κοινά ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Βαθέως Αυλίδας.

«Η τιμητική πρόταση της Δημάρχου κας Έλενας Βάκα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», ως υποψήφια, με βρήκε έτοιμη ώστε να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου στο τεράστιο έργο της Δημοτικής Αρχής. Ως γυναίκα και φυσικά ως μητέρα, έχω ανησυχία για το μέλλον του τόπου μας, για όλους εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Με πειθαρχία, συστηματική δουλειά, πείσμα και αλλαγή νοοτροπίας επιθυμώ τα μέγιστα για την ανάδειξη του τόπου μας με έργα υποδομής, ανάπτυξης και εξέλιξης. Στόχος μου πάντα η Οικογένεια, η Παιδεία και η Υγεία. Δίπλα σε όλους όσοι με χρειαστούν.»

 

Μιχαήλ Ιωσηφίδης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Μιχαήλ Ιωσηφίδης γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Είναι υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών στο τμήμα αδειών οδήγησης.

Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Έχει διατελέσει πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Αγγελέτου και έχει τρία παιδιά. Ο γιος του είναι φοιτητής στο 5ο έτος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θράκης και οι δυο κόρες του είναι μαθήτριες της Α’ και Β΄ τάξης λυκείου στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας.

«Υπέβαλα υποψηφιότητα πιστεύοντας ότι μπορώ να συμβάλλω με τις όποιες δυνατότητές μου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας.»

 

Παναγιώτης Καραμανλής- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Παναγιώτης Καραμανλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, κατοικεί μόνιμα στην Νέα Αρτάκη έχοντας προσφυγικές ρίζες.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου και με σπουδές στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο.

Εργάζεται τα τελευταία 23 χρόνια στις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες στην θέση του διευθυντή παραγωγής.

Είναι παντρεμένος με την Βάλια Καπετάνιου και είναι πατέρας δύο παιδιών, 7 και 13 ετών.

«Αναγνωρίζοντας τις εξελίξεις στον Δήμο μας την τελευταία τετραετία σε όλους τους τομείς και κυρίως στον τομέα των υποδομών οραματίστηκα την συμβολή μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει και αξίζει να συνεχιστεί. Για να συνεχιστεί αυτό το σημαντικό έργο χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, ηθικές αξίες, διάθεση προσφοράς και διεκδίκησης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για κάθε συμπολίτη μας. Για το λόγο αυτό και έχοντας εμπιστοσύνη στην Δήμαρχο μας κυρία Έλενα Βάκα και του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» αποδέχτηκα την τιμητική πρότασή της να είμαι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.»

 

Χρήστος Τόγκος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Λαμψάκου

Ο Χρήστος Τόγκος είναι 52 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Λάμψακο.

Είναι γιος του αείμνηστου Δημήτρη Τόγκου, ο οποίος είχε διατελέσει για δυο τετραετίες Σύμβουλος στην Κοινότητα Νέας Λαμψάκου και για μια τετραετία Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ληλαντίων.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Αθανασίου και έχουν ένα γιο.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία «Europa» στο τμήμα εξαγωγής.

Διατηρεί με τη σύζυγό του το κατάστημα «Lena’s lolly place».

Έχει παίξει ποδόσφαιρο στην τοπική μάδα της Νέας Λαμψάκου «Ελλήσποντος» και έχει διατελέσει και παράγοντάς της.

«Η αγάπη για το χωριό μου με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά για δεύτερη 4ετία. Ευχαριστώ τη Δήμαρχο μας Έλενα Βάκα που μου έδωσε την δυνατότητα αυτή.»

 

Βασίλειος Χονδρός- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Βασίλειος Χονδρός είναι 31 ετών και γεννήθηκε στη Νέα Αρτάκη.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία-Δήμητρα Σαββάκη και έχουν ένα αγοράκι 2 ετών.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης (2010-2015) και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Executive MBA στο Πανεπιστήμιο Bolton (2018-2020).

Από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό, ενώ το 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον κλάδο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια ως δημοσιογράφος σε τοπική περιφερειακή εφημερίδα.

Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα δραστηριοποιείται και στον τομέα των ασφαλίσεων.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποφάσισα να αποδεχθώ το κάλεσμα της Δημάρχου. Θα προσπαθήσω με τεράστια όρεξη και θέληση, αλλά και με τις γνώσεις μου να συνδράμω τα μέγιστα, ώστε να πάμε τον Δήμο και την Νέα Αρτάκη μας ακόμα πιο μπροστά. Στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε όλοι εκεί γιατί «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε.»

 

Ανδρέας Κανελλόπουλος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ. Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Ανδρέας Κανελλόπουλος ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα.

Έχει σπουδάσει στο BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Γνωρίζει αγγλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Είναι Υπεύθυνος Πωλήσεων /Βοηθός Λογιστή στην εταιρία ENERGON-HELLAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε. από το 2020 έως σήμερα.

Έχει εργαστεί ως βοηθός τουριστικού πράκτορα μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ στο Τουριστικό Γραφείο DIOTRAVEL της περίοδο 2016-17.

Έχει εργαστεί από το 2013 έως το 2015 ως βοηθός λογιστή στην εταιρία EYBOIA ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑ.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης και ως καθηγητής υπολογιστών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γλωσσομάθεια ISO:9001-2000 από το 2008 έως το 2013.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος μπουφέ στο SABBIA BEACH BAR το 2008.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο life coaching (Μπορείς) με τον Αντώνη Καλογήρου, σεμινάριο event research, teacher development, education awareness, σεμινάριο logistics & supply chain management,  σεμινάριο/event καινοτόμου επιχειρηματικότητας (Επιμελητήριο Εύβοιας), καθώς και σεμινάριο online marketing fundamentals  in tourism.

Έχει κοινωνικές και οργανωτικές δεξιότητες. Είναι μεθοδικός , οργανωτικός δεν αφήνει εκκρεμότητες πρόθυμος, συνεργάσιμος και επικοινωνιακός. Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες του πιστεύοντας στην δύναμη της ομάδας και την κουλτούρα της επιχείρησης.

Έχει ενδιαφέρον για την δια βίου μάθηση και πιστεύει στην συνεχή εξέλιξη της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Χόμπι του είναι η καλλιτεχνική φωτογραφία, τα ταξίδια και η ζωγραφική.

 

Ασημίνα Καλογήρου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Μύτικα

Η Ασημίνα Καλογήρου έχει γεννηθεί στο Μύτικα.

Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Τσούλο και έχουν δύο παιδιά, το Γεράσιμο και τον Αντώνη, 21 και 13 ετών, αντίστοιχα.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος “Αγωγής και Εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει πιστοποίηση στην “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και στις “Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών”.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια “Χρηματοοικονομικού MANAGEMENT “, γνωρίζει Αγγλικά και σύντομα, ολοκληρώνει την εκπαίδευση της σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών .

Σύντομα θα λάβει την πιστοποίηση στη “Σχολική Ψυχολογία” του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επιμορφώνεται συνεχώς στις νέες διδακτικές πρακτικές και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως νηπιαγωγός.

Έχει εργαστεί για 4 χρόνια στο Νηπιαγωγείο Μύτικα, ενώ έχει οργανική θέση στο 18ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως υπεύθυνη κινητής τηλεφωνίας στην εταιρία MICROLAND, ως βοηθός εξαγωγής στην εταιρία HAYS LOGISTICS στα Οινόφυτα και ως τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

 

Ιωάννης Τσούλος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Αγίου Νικολάου

Ο Ιωάννης Τσούλος έχει γεννηθεί στον Άγιο Νικόλαο όπου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος επί 30 χρόνια, στην εταιρία DRUCKFARBEN HELLAS.

Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Καλογήρου και έχουν δύο παιδιά, το Γεράσιμο και τον Αντώνη, 21 και 13 ετών, αντίστοιχα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τίτλο «Αρχές και Εφαρμογές Αποτελεσματικού MANAGEMENT», σεμινάρια πρώτων βοηθειών και εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, σε θέματα πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Είναι αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο  Αγίου Νικολάου «Αναγέννηση».

 

Γεώργιος Σταματίου- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας  

Ο Γεώργιος Σταματίου είναι 53 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Παραλία Αυλίδας.

Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Παπαγεωργίου και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Κωνσταντίνα 27 ετών και τον Βασίλη 24 ετών.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί  ως οδηγός-χειριστής μηχανήματος έργου και ως ελεύθερος επαγγελματίας-εργολάβος οικοδομών.

Σήμερα είναι συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της κας Έλενας Βάκα να συμμετέχω για άλλη μια φορά στις εκλογές με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε». Η αγάπη για τον τόπο μου, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο, καθώς και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Δημάρχου, για τη συνέχιση του οράματός της για τον Δήμο μας, με ώθησε να ζητήσω την ψήφο σας. Στο πρόσωπό μου διακρίνεται η εργατικότητα, η εντιμότητα, η συνέπεια.»

 

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou