FEATUREDΑ ΕΣΚΑΣΕ

Ο Αλέξανδρος Στεφάνου στην ΑΓΕ Χαλκίδας!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ΑΓΕ Χαλκίδας, που απέκτησε τον Αλέξανδρο Στεφάνου ο οποίος πέρυσι κατέκτησε με τον Κένταυρο Λιβαδειάς το νταμπλ στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Χαλκιδέος γκαρντ θα ενισχύσει σημαντικά την ΑΓΕΧ στο νέο πρωτάθλημα, όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Σε ανακοίνωση της η ΑΓΕ Χαλκίδας αναφέρει: ”Η ομάδα μας στα πλαίσια της ενίσχυσης του αντρικού τμήματος, ανακοινώνει την απόκτηση του Στεφάνου Αλέξανδρου!
Ο Αλέξανδρος ένα παιδί που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ΑΓΕΧ ανδρώθηκε και έπαιξε σε Εθνικές κατηγορίες, ξαναγυρίζει πίσω στην πόλη του, στην καλύτερη του ηλικία (28 ετών) και ευχόμαστε με την ποιότητα του να συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας!
Προηγούμενες ομάδες του:
ΑΓΕΧ , Ολυμπιακός εφηβικό , Μαρούσι Β’ Εθνική , Μελίσσια , Κάδμος Γ’ Εθνική , Προμηθέας Χαλανδρίου Γ’ Εθνική , Απόλλων Χαλκίδας , ΧΒΑ Α’ ΕΣΚΑΣΕ έως Β’ Εθνική , Έσπερος Λαμίας Β’ Εθνική , Τελεθριακός Γ’ Εθνική , ΑΓΣ Ιωαννίνων Β’ Εθνική , Κένταυρος Λιβαδειάς.
Δηλώσεις Αλέξανδρου Στεφάνου:
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα την ΑΓΕΧ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Πανούση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας . Το πλάνο που μου ανέλυσε ο coach και η εικόνα της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια με έκαναν να πω το ναι και εγώ! Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στους στόχους που έχουμε θέσει και να φέρουμε ταυτόχρονα τον κόσμο της Χαλκιδας στο γήπεδο!”. 

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou