Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αντώνης Κόλλιας στον Εθνικό Λιβαδειάς!

Ο Εθνικός Λιβαδειάς ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική απόκτηση εν όψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον Αντώνη Κόλλια που αγωνίστηκε φέτος στον Κάδμο, να ανήκει πλέον στην ομάδα του Ν. Μάρκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειάς: ”Η περιοχή μας έχει αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά που αναδεικνύουν το τοπικό μπάσκετ και έχουν τις προδιαγραφές να στελεχώσουν ομάδες Εθνικής κατηγορίας. Σε αυτή την ανακοίνωση θα πάμε μία βόλτα μέχρι τη Θήβα…

Μπασκετικά ανδρώθηκε στον Κάδμο. Η επιμονή και η εντατική του προσπάθεια τον οδήγησαν στη Γ´ Εθνική αφού κέρδισε επάξια μία θέση στο αντρικό του Άρη Θήβας. Μετά από ένα πέρασμα από το Λοκρό Αταλάντης, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν και πάλι στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Κάδμο.
Διακρίνεται για την ποιότητα του παιχνιδιού του παρά το νεαρό της ηλικίας του! Η άψογη τεχνική του κατάρτιση, το έμφυτο ταλέντο του, οι σωστές του αποφάσεις στις 4 γραμμές του γηπέδου σε κρίσιμες φάσεις, μα πάνω από όλα, η θέληση και το πείσμα του, συντέλεσαν στην απόφασή μας, ο Αντώνης Κόλλιας να είναι φέτος μαζί μας!
Αντώνη καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Το μπασκετικό σου υπόβαθρο αποτελεί εγγύηση για μία επιτυχημένη συνεργασία!”. 

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou