ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Δαμιανός υποψήφιος με το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα

Ένα πρόσωπο με ξεχωριστή δύναμη ψυχής, ικανό και με διάθεση για προσφορά προστίθεται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε». Πρόκειται για τον Ιωάννη Δαμιανό.

Ιωάννης Δαμιανός- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Ιωάννης Δαμιανός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου το 1996 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κοντογιάννη.

Αποφοίτησε ως μηχανικός οχημάτων, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Από μικρό παιδί γαλουχήθηκε με τις αρχές των γονιών του που τον δίδαξαν το σεβασμό, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και την πίστη.

Το 2014 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών.

Έως και σήμερα κατέχει 3 επικαθήμενα οχήματα δημόσιας χρήσεως.

Ένα δυσάρεστο γεγονός, τα Θεοφάνεια του 2021, μετά από πτώση στη θάλασσα για να πιάσει τον Τίμιο Σταύρο, τον οδήγησε στο να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Με την πίστη του όμως στο Θεό και με την δύναμη που εισέπραξε από το σύνολο των ανθρώπων, καθώς και από την οικογένεια του συνέχισε και συνεχίζει αγωνιζόμενος για τις αξίες, τα «πιστεύω» και την επιβίωση του.

«Μου δίνεται μια ευκαιρία μέσω του συνδυασμού  «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» της κυρίας Έλενας Βάκα να δραστηριοποιηθώ στην Aυτοδιοίκηση με σκοπό να υπάρχει μια φωνή των ΑΜΕΑ και όχι μόνο.

25 χρόνια σεβόμουν οποιαδήποτε αναπηρία, αλλά δεν μπορούσα να νιώσω τις ανάγκες που είχαν. Τα τελευταία 2μιση χρόνια που ζω πλέον ως τετραπληγικός , νιώθω ακριβώς τι χρειάζεται ένας άνθρωπος με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας. Στην καταμέτρηση της πόλης μας στο 60% των σπιτιών βρέθηκε να υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Θα γίνω η φωνή όλων σας.»

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou