ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15 νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό της Δημάρχου Χαλκίδας Έλ. Βάκα!

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα.

Έμπειρα και νέα στελέχη, με όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά συντάσσονται στο πλευρό της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα. Πρόκειται για τους εξής: ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Παναγιώτης Νικολάου, ο ιδιοκτήτης ακαδημίας ποδοσφαίρου Νικόλαος Ρόγκας, η υπεύθυνη Διοίκησης Επιχειρήσεων Μαρίνα Σκολίδη-Γκάτσου, η Οικονομολόγος Ελένη Ντούνια-Τσοκάνη, η αυτοαπασχολούμενη υπεύθυνη σχολικού κυλικείου Μυρσίνη Μαστραντωνά, η παραγωγός αγροτικών προϊόντων Ζαχαρούλα Μιτζιφίρη, ο ιδιωτικός υπάλληλος Βασίλειος Πριόνας, η ιδιωτική υπάλληλος Αθηνά Ντεγιάννη, ο Βασίλειος Μαυρομάτης, η πολιτικός μηχανικός ΤΕ Μαίρη Βαρτζή, ο ιδιωτικός υπάλληλος Παντελής Τραπεζούντιος, ο συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων Θεόδωρος Γιαννακάρας, η επιχειρηματίας Ελευθερία (Έρρικα) Σιμιτζή-Κάτρη, ο μηχανικός αυτοκινήτων Χαράλαμπος Βούλγαρης και η ιδιωτική υπάλληλος Μώρου-Τσίγκα Ασημίνα.

 

Παναγιώτης Νικολάου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Ο Παναγιώτης Νικολάου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1974, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο στον τομέα Λογιστικής, ενώ σπούδασε σε ιδιωτική σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας.

Είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας stereabasket.gr από το 2015. Ασχολείται ενεργά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από τη δεκαετία του ’90, ενώ παράλληλα από το 2005 είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης (αναψυκτήριο).

Εργάστηκε μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες Εύβοια-Σπορ από το 1991-2005 και Αθλόραμα, στο ραδιόφωνο του Sport 24 (2016-19), ανταποκριτής στις εφημερίδες Αθλητική Ηχώ, Sportime, Cosmos Sports, στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Χαλκίδα και 9.65, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με το web radio της ΕΟΚ όπως και με το e-magazine της Ομοσπονδίας.

Είναι αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ από το 2021 και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού από το 2019.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

«Η αγάπη για την πόλη που μεγαλώνω και η διάθεση για προσφορά, με οδήγησε χωρίς δεύτερη σκέψη στην απόφαση να δηλώσω παρών στις εκλογές του Οκτωβρίου, πάντα με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» και τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα. Με σεβασμό στον συμπολίτη, διάλογο και συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά, καθώς όπως και στο μπάσκετ, μια πάσα κάνει ευτυχισμένους δύο ανθρώπους. Με ιδέες και προτάσεις για τον αθλητισμό και με όρεξη για δουλειά, συμμετέχω στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια και συνεχίζεται.»

 

Νικόλαος Χρ. Ρόγκας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ληλαντίων

Ο Νικόλαος Χρ. Ρόγκας γεννήθηκε στη Χαλκίδα και κατοικεί μόνιμα στο Βασιλικό.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κούτουλα, συνταξιούχο γυμνάστρια και Πρόεδρο της Α.Ε. Ληλαντίου. Έχουν δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Γιάννη.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, προπονητής ποδοσφαίρου διπλώματος UEFA B και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιά στην περιοχή μας.

Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας.

Έχει αγωνισθεί επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής στις ομάδες: Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Α.Π.Ε. ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Π.Ο. ΑΤΤΙΚΟΣ, Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.

Ως προπονητής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και την ομάδα νέων της Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ, με ταυτόχρονη ενασχόλησή του ως τεχνικός Διευθυντής στις Ακαδημίες του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Εδώ και 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στον Άγιο Νικόλαο στο Μπούρτζι και ταυτόχρονα έχει διατελέσει και προπονητής στις ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Κ20 ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ και Α.Ο.Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του όλα αυτά τα χρόνια με τη βοήθεια του κόσμου είναι αρωγός σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες όπως:  Ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, επίσκεψη στο Γηροκομείο Χαλκίδας, Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ, επίσκεψη στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας (ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ) στον Μύτικα, διάφορες δωρεές (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας κλπ).

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ.

«Αγαπώ τον τόπο μου όπως τον αγαπάτε και εσείς.

Με μόνο κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μου και την προσφορά μου σε αυτόν, πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»-ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ.

Θεωρώ χρέος της κοινωνίας να υποστηρίζει ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση ώστε να ζουν αξιοπρεπώς.

Με πλήρη συνείδηση και απόλυτη πεποίθηση, ότι μπορώ να προσφέρω, ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας και διεκδικώ την ψήφο σας για Δημοτικός Σύμβουλος για να μπορέσω να προσφέρω σε έναν τόπο όπως όλοι τον θέλουμε.

Σας ευχαριστώ από Καρδιάς για τη Στήριξή σας εκ των προτέρων.»

 

Μαρίνα Σκολίδη-Γκάτσου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Μαρίνα Σκολίδη-Γκάτσου γεννήθηκε στη Χαλκίδα, μεγάλωσε στην περιοχή της Κανήθου (Καράμπαμπα) και τελείωσε το Λύκειο Κανήθου.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βλάση Σκολίδη και είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, του Σταύρου, απόφοιτου οικονομικού τμήματος Α.Ε.Ι. και της Σοφίας, απόφοιτης του τμήματος ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Από το έτος 1990 έως το 2000 ασχολήθηκε με την εμπορία αυτοκινήτων διατηρώντας αντιπροσωπεία πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με άκρως επιτυχημένη πορεία, την οποία διέκοψε προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην ανατροφή των παιδιών της.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής εκπαίδευσης των παιδιών της συμμετείχε ενεργά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης (Προέδρου και Αντιπροέδρου) με διαρκείς παρεμβάσεις, με σκοπό την ποιοτική βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος.

Επιπλέον υπήρξε μέλος σε φιλοζωικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Την περίοδο 2019 έως και 2021 υπήρξε αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ και από το 2021 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΧ συμμετέχοντας σε κάθε δράση του Οργανισμού και με συνεχή εθελοντική προσφορά στην οργάνωση όλων των φορέων του Οργανισμού (ΚΑΠΗ, συσσίτια, παιδικοί σταθμοί, διανομές τροφίμων ΤΕΒΑ).

«Η διακριτική μου παρουσία, η συνεχής μου δράση και η ενασχόλησή μου με τα κοινά, με όρους ανιδιοτέλειας, ειλικρινούς συνεισφοράς στο κοινό όφελος, εντιμότητας, ήθους, ευαισθησίας και ακεραιότητας σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα, ώστε να εκτελώ με προσήλωση το έργο που μου ανατίθεται, εγγυώνται τη συνέχιση αυτού του έργου και στο μέλλον.»

 

Ελένη Ντούνια-Τσοκάνη – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Ελένη Ντούνια-Τσοκάνη γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στην Έξω Παναγίτσα, στη Χαλκίδα.

Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό τμήμα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας NEW MEDIA STUDIES ως τηλεοπτική δημοσιογράφος και συμμετείχε σε παρουσιάσεις εκπομπών σε τοπικά ΜΜΕ.

Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία από το 1985 έως το 2000.

Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και πρόεδρος του Συλλόγου «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ Έξω Παναγίτσας».

Από το 2019 είναι εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος στην Κοινότητα Χαλκίδας  υπεύθυνη για την οργάνωση, διαχείριση και περισυλλογή αδέσποτων ζώων και αναπληρωματικό μέλος της πενταμελούς Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Χαλκίδας.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ηλία Τσοκάνη και έχει 2 γιούς.

«Η πίστη μου ότι Αλλάζουμε σαν άνθρωποι όταν βλέπουμε την ποιότητα της ζωής μας αλλιώς, με οδήγησε το 2019 να στηρίζω το συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ της Έλενας Βάκα και να συμπορευθώ με τη Δήμαρχο σε μια τεράστια προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας, προτεραιοτήτων και τελικά συνολικής εικόνας του Δήμου μας. Ξεπερνώντας πολλά εμπόδια η αλλαγή είναι πια έκδηλη σε πολλούς τομείς. Όμως το έργο είναι μεγάλο και τίποτα δεν πρέπει να ανακόψει την πορεία του. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την ολοκλήρωση της αλλαγής με επίγνωση των δυσκολιών, με εμπειρία από τα λάθη μας, αλλά με μεγαλύτερη πίστη για ένα έργο που θα αλλάξει το Δήμο μας.»

 

Μυρσίνη Μαστραντωνά- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Μυρσίνη Μαστραντωνά γεννήθηκε το 1963 στις Ροβιές Ευβοίας και ζει στη Χαλκίδα τα τελευταία 45 χρόνια.

Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Μαστραντωνά, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της μεγάλης ομάδας την Χαλκίδας, του ΑΟ Χαλκίς, διεθνή ποδοσφαιριστή με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων και προπονητή σε μεγάλες ομάδες του Εύβοιας. Σήμερα είναι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ. Έχουν δυο παιδιά, την Κωνσταντίνα (40 χρονών) και τον Παναγιώτη (37 χρονών) και δυο εγγόνια, την Μυρσίνη (10 χρονών) και τον Γιάννη (9 χρονών).

Η κόρη τους είναι μητέρα, απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Σύγχρονες τάσεις γλωσσολογίας για εκπαιδευτικούς» του ΕΑΠ και φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, στο οποίο πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις για το δεύτερο πανεπιστημιακό πτυχίο της. Ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα.

Ο γιος τους είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Καβάλας, είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency με διάκριση. Ζει στη Χαλκίδα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα της Ναυτιλίας.

Η Μυρσίνη Μαστραντωνά εργάζεται επί 29 συναπτά έτη ως υπεύθυνη σχολικού κυλικείου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στο Γυμνάσιο Κανήθου και στο  2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλκίδας. Πάντα βρισκόταν δίπλα στα παιδιά με αγάπη κυρίως, αλλά και με σεβασμό στη μαθητική κοινότητα την οποία υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Εύβοιας από το Σεπτέμβριο του 2020.

Είναι γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ) από το 2021.

Είναι Β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυλικείων και Εμπόρων (ΟΕΒΕΕ) Νομού Εύβοιας από το 2021.

«Απαντώντας θετικά στην τιμητική πρόταση και το κάλεσμα της Δημάρχου Έλενας Βάκα και του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο. Πολλές φορές μέσα από το επάγγελμά μου έχω έρθει σε επαφή με «ευαίσθητες» ομάδες και τα προβλήματά τους και είμαι διατεθειμένη με την εργατικότητά μου, την επιμονή μου και την αγωνιστικότητά μου να τους προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ. Πιστεύω πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Είμαι σίγουρη ότι τα οράματα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο όταν παλεύεις για αυτά με πάθος και αγάπη, κάτι που μπορώ να δεσμευτώ ότι θα κάνω με όλες τις δυνάμεις μου.»

 

Ζαχαρούλα Μιτζιφίρη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

Η Ζαχαρούλα Μιτζιφίρη γεννήθηκε στον Βατώντα Νέας Αρτάκης όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Αν και απόφοιτη Λογιστικής από το ΤΕΙ Ψαχνών, ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση Παραγωγής Αγροτικών Προϊόντων και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, διαθέτοντας τα προϊόντα της στις λαϊκές αγορές του Δήμου Χαλκιδέων.

Από το 2018 έως και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμποροπαραγωγικού Σωματείου Λαϊκών Αγορών, υπηρετώντας το από τη θέση του ταμία και του αναπληρωτή προέδρου.

Το 2019 συμμετείχε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε» στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΧ.

Έχει μια κόρη 25 ετών, απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Ψυχολογίας.

 

 

Βασίλειος Πριόνας- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

Ο Βασίλειος Πριόνας κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αρτάκη.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού.

Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου (μηχανολόγος).

 

 

Αθηνά Ντεγιάννη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Αθηνά Ντεγιάννη γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στην Χαλκίδα όπου και κατοικεί μόνιμα.

Η οικογένειά της διατηρούσε επί σειρά ετών τα Λατομεία – Σκυρόδεμα Ντεγιάννη.

Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλκίδας.

Το 2014 εισήχθη στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από όπου και αποφοίτησε το 2018.

Εργάστηκε για 2,5 χρόνια στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας ως ΠΕ Διοικητικό Προσωπικό. Στη συνέχεια, απασχολήθηκε στο τμήμα τιμολόγησης εμπορικής εταιρείας στη Χαλκίδα. Το 2023 ξεκίνησε να εργάζεται ως Διοικητική Υποστήριξη – Γραμματεία Διεύθυνσης (Executive Assistant) σε μία εταιρεία ομίλου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με πιστοποίηση σε τομείς Διοικητικής Υποστήριξης, Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) και Διαχείρισης – Ανακύκλωσης Απορριμμάτων.

Μιλάει Αγγλικά και κατέχει άριστες γνώσεις Η/Υ.

Είναι αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ (Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης – Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας).

«Η ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική -με την έννοια της προσφοράς και όχι του επαγγέλματος- είναι ένας τομέας που πάντα με γοητεύει. Η επαφή με τον κόσμο, η επίλυση των προβλημάτων τους και η αναβάθμιση της καθημερινότητας στο δήμο μας είναι οι μοναδικοί στόχοι. Με την Έλενα Βάκα, γιατί είναι εκείνη που μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα από οποιονδήποτε τη συνέχεια της αλλαγής και της εξέλιξης του Δήμου Χαλκιδέων.»

 

Βασίλης Μαυρομάτης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Βασίλης Μαυρομάτης γεννήθηκε στη Νέα Αρτάκη, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα, αντικρίζοντας κάθε μέρα την πανέμορφη παραλία της.

Το «πρόβλημα» της εκ γενετής αναπηρίας του δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για να είναι δραστήριος και να έχει άποψη σε όλα τα θέματα, που αφορούν στον τόπο που αγαπάει.

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον αθλητισμό και το αγαπημένο του άθλημα είναι το ποδόσφαιρό. Πάντα παρών στα γήπεδα, πάντα παρών στις εξελίξεις!

Φέτος θα καμαρώσει την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΟΝΑ, στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

«Με τιμάει το γεγονός ότι θα συμμετέχω σε δεύτερη εκλογική μάχη στο πλευρό της Έλενας Βάκα. Θέλω κι εγώ να προσφέρω, έστω και με αυτές τις λιγοστές δυνάμεις και τα κινητικά προβλήματα που έχω, στο κοινό καλό αυτού του τόπου.»

 

Μαίρη Βαρτζή- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Μαίρη Βαρτζή γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του ΑΤΕΙ Ηρακλείου και από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. & Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ από το 2011 μέχρι και σήμερα στο Τεχνικό Γραφείο που διατηρεί στη Χαλκίδα.

Είναι Ενεργειακή Επιθεωρήτρια, Ελεγκτής Δόμησης και Ελεγκτής Προσβασιμότητας στο Νομό Ευβοίας.

Από το 2014 έως το 2020 ήταν Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) στο Νομό Ευβοίας και από το 2020 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ.

Από το 2019 ασκεί τα καθήκοντα της ως Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Λούντζη και έχει δύο παιδιά, ένα γιο 8 ετών και μία κόρη 6 ετών.

 

Παντελής Τραπεζούντιος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Παντελής Τραπεζούντιος μεγάλωσε και ζει στη Χαλκίδα, στην περιοχή του Δοκού.

Σπούδασε Οικονομικά και  Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ΙΕΚ.

Είναι ειδικός σύμβουλος στην εταιρεία «Dr.E-brand».

Είναι μέλος του Θεάτρου Χαλκίδας και του Συλλόγου «Α.Π.ΦΥ.Σ. Ιπποβότες».

Στηρίζει σθεναρά τη διάδοση της ποδηλασίας και είναι ένας από τους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ποδηλασία και Ζωή» στον 96,5fm, τον σταθμό των εργαζομένων.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Είναι Κοινοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας από το 2019.

 

Θεόδωρος Δ. Γιαννακάρας- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

Ο Θεόδωρος Δ. Γιαννακάρας είναι γεννημένος στην Ν. Αρτάκη, έχει αποκτήσει τρία αγόρια, τον Δημήτρη, νοσηλευτή του ΕΚΠΑ, τον Βαγγέλη, δάσκαλο Παραδοσιακών χορών και τον Μάριο, φοιτητή επί πτυχίω του Πολυτεχνείου (τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών).

Είναι απόφοιτος Λυκείου και Μέσης Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρονικών.

Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Χαλκιδέων.

Έχοντας παρακολουθήσει προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Παραδοσιακού Χορού και Τραγουδιού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, καθώς και τα Συνέδρια που διοργανώνει η Διεθνής Οργάνωση Λαϊκής Τέχνης ανά την Ελλάδα, υπήρξε υπεύθυνος στο Τμήμα Πολιτισμού του πρώην Δήμου Ν. Αρτάκης επί 30 και πλέον έτη.

Είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Είναι Πρόεδρος του Εργαστηρίου Πολιτισμού Ν. Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη».

Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας και πρώην Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας.

Είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Λαογραφικών Μελετών με έδρα την Αθήνα.

Είναι μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης Λαϊκής Τέχνης.

Είναι μέλος του CID ( Conseil International de la Dansé ) της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Αρχείο Ελληνικού Χορού» – Εταιρεία Έρευνας, Μελέτης και Προβολής του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού. Είναι έφορος του Αρχείου για την Στερεά Ελλάδα, υπεύθυνος  για  την  αρχειοθέτηση  των χορών και της μουσικής της Εύβοιας.

«Αποδέχτηκα την πρόταση της Δημάρχου κ. Έλενας Βάκα να συμμετάσχω για άλλη μια φορά στο συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», με σκοπό τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του οράματος της για καλύτερη ποιότητα ζωής, την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενίσχυση των τομέων του Αθλητισμού και του Πολιτισμού  στον Δήμο, όσο και στις περιφερειακές ενότητες.»

 

Ελευθερία (Έρρικα) Σιμιτζή Κάτρη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Η Ελευθερία (Έρρικα) Σιμιτζή Κάτρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κάτρη, γνωστό Χαλκιδαίο επιχειρηματία. Έχει δύο κόρες, την Νατάσσα και την Ασπασία.

Ως εργαζόμενη σε αρκετές επιχειρήσεις της Χαλκίδας στον τομέα της πώλησης, βίωσε τις καθημερινές ανάγκες τόσο των εργαζομένων όσο και των καταναλωτών.

Μεταγενέστερα, κατά τη διάρκεια της εργασίας της στην πολυεθνική εταιρεία «Tasty» μετουσίωσε τις εμπειρίες της και εμπλούτισε τις γνώσεις της μέσα από την συμμετοχή της σε πολλά σεμινάρια sales –marketing και σε συνέδρια. Σε ένα εξ αυτών, στην Βαρκελώνη, βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες συνεργάτιδες στο τομέα των πωλήσεων της εταιρείας.

Το 2000 ξεκίνησε την πρώτη της επιχείρηση, και σήμερα, μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια, διατηρεί, σε συνεργασία με την κόρη της, δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης, το Celestino και το Cliche.

«Επιδίωξη και στόχος μου είναι να συνεχίσω τις προσπάθειες για μια Χαλκίδα πιο δυναμική και όμορφη, να αγωνιστώ για την αγορά της και μέσα από διάφορες δραστηριότητες να γίνει αυτή η αγορά πιο ανταγωνιστική και να προσφέρει στους συμπολίτες μας αυτό που ο καθένας επιθυμεί. Υγιής αγορά συνεπάγεται ανάπτυξη της οικονομίας και δημιουργία θέσεων εργασίας για τα παιδιά της πόλης μας. Ευχαριστώ την κα Έλενα Βάκα που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα μαζί της και να βρεθώ δίπλα στους συμπολίτες μου με συνέπεια και ειλικρίνεια, κάτι που πιστεύω ότι με διέκρινε μέχρι σήμερα.»

 

Χαράλαμπος Βούλγαρης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

Ο Χαράλαμπος Βούλγαρης είναι 45 ετών.

Έχει καταγωγή από το χωριό Φύλλα.

Από το 2006 αφότου και παντρεύτηκε διαμένει στην Έξω Παναγίτσα του Δήμου Χαλκιδέων.

Είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του Θεοδοσία έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τον Γιάννη 15 ετών και τα δίδυμα Γιώργο και Μυρτώ 13 ετών.

Είναι μηχανικός αυτοκινήτων στο Evia motors ΑΕ Τσίμπος και διανομέας delivery στο ψητοπωλείο Κούλης.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Μιαούλης Φύλλων» και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

«Η αγάπη μου για την πόλη που ζω και εργάζομαι καθημερινά με ώθησαν να κατέλθω για άλλη μία φορά στον εκλογικό στίβο. Με χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκα την πρόταση της Δημάρχου μας Έλενας Βάκα, ώστε να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε επίλυση προβλημάτων της πόλης και της ποιότητας ζωής και να συνεισφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Αυτό που με διακρίνει σαν άνθρωπο είναι η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, το ΗΘΟΣ και η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.»

 

Ασημίνα Μώρου Τσίγκα- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Δροσιάς

Η Ασημίνα Μώρου Τσίγκα είναι μόνιμη κάτοικος της Δροσιάς.

Είναι παντρεμένη με το Δημοτικό Υπάλληλο Ιωάννη Τσίγκα και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην προαγωγή της κοινωνικής ευημερίας και της αλληλεγγύης στην περιοχή.

Με επιστασία στο πεδίο της νοσηλευτικής, καθώς είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής-Βρεφοκομίας από το ΙΕΚ, έχει τηρήσει τη δέσμευσή της για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας. Παρέχοντας νοσηλευτική βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη, έχει διακριθεί για την ευαισθησία της και την αφοσίωσή της στην υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας.

Ως μητέρα μιας 20χρονής κόρης, που είναι φοιτήτρια Νοσηλευτικής, κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας. Γι’ αυτό θα διασφαλίσει, ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάπτυξη που θα ενισχύσουν το μέλλον τους.

Επίσης, έχει επιδείξει  διακριτικά την προσήλωσή της στην εθελοντική εργασία, παρέχοντας υποστήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Με ανοικτό μυαλό και καρδιά, θα εργαστεί για να δημιουργηθεί μια πιο ενσωματωμένη και δίκαιη κοινότητα.

«Με χαρά και πείσμα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της Κοινοτικής Συμβούλου στην όμορφη περιοχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων.

Είμαι πεπεισμένη ότι με την εμπειρία μου, τη δέσμευσή μου και το πάθος μου, μπορούμε να κάνουμε τη Δροσιά μια ακόμα καλύτερη περιοχή για όλους μας. Σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες σας και να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.»

 

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του συλλόγου ”’Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”

pannikolaou

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος ευχαριστεί για την εκλογή του!

pannikolaou

Ο Θανάσης Σκούμας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θήβας

pannikolaou