Γ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο Γιώργος Κόκκορης νέος προπονητής του Αίαντα Αλιβερίου!

Αλλαγή σελίδας στον Αία Αλιβερίου, με τον Γιώργο Κόκκορη να αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας, μετά την αναγκαστική αποχώρηση από την ομάδα του Λάμπρου Σαλταρίκου, ο οποίος αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση της Ομοσπονδίας, αναλαμβάνοντας προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ!

Σε ανακοίνωση του ο Αίας Αλιβερίου παρουσιάζει τον Γιώργο Κόκκορη, κάνοντας πρώτα μια αναδρομή στην πορεία της ομάδας από το 2014 έως σήμερα:

Το 2014, γεννήθηκε ο Αίας Αλιβερίου από έναν αφοσιωμένο στο μπάσκετ άνθρωπο, με το όραμα του να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό τον υπέροχο αθλητισμό. Από την άλλη πλευρά, είχαμε μια παρέα ανθρώπων που πίστεψαν ότι τα παιδιά τους μπορούν να αναπτυχθούν και να ακολουθήσουν τον δρόμο της υγιούς και καθαρής αθλητικής δραστηριότητας. 
Κατά τη διάρκεια αυτών των 9 χρόνων, ο Αίας Αλιβερίου βάδισε σταθερά, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον κόσμο του όσο και τις αξίες που αγκαλιάστηκαν από την αρχή. Αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε τους αρχικούς μας στόχους. Μας γνωρίσατε και εμπιστευτήκατε τα πολυτιμότερα μας αγαθά, τα παιδιά σας. 
 Η αγάπη σας και, ακόμη περισσότερο, η αγάπη των παιδιών μας, μας έδωσε την ώθηση να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο μπροστά κάθε χρόνο. 
 Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε παρακάτω, πάντα με βάση το παρελθόν και τις αρχές μας.
 Με υπερηφάνεια και χαρά λοιπόν, σας ανακοινώνουμε την πρόσληψη ενός νέου προπονητή στη θέση του πρώτου προπονητή, Λάμπρου Σαλταρίκου. Εκείνος επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  για να συμμετάσχει σε ένα πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα ως Ομοσπονδιακός Προπονητής, φέρνοντας την προοπτική της αλλαγής στην ομάδα μας! 
 Έτσι, ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κόκκορης, και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτή η αλλαγή θα φέρει νέα πνοή και ενέργεια στην ομάδα μας!
 Ο νέος προπονητής διαθέτει πλούσια εμπειρία, είναι προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στους πάγκους, καθώς προέρχεται από το πρόγραμμα του Αίαντα Αυλίδος. Τις δύο τελευταίες σεζόν, υπηρέτησε ως προπονητής του ανδρικού τμήματος της Ερέτριας όπου παραμένει ως πρώτος προπονητής της.
Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και στους δύο!!! 
 Ανυπομονούμε για αυτή τη νέα αρχή και είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρει νέες εμπειρίες και νέες επιτυχίες!”. 

Σχετικά άρθρα

Η προκήρυξη Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Συνάντηση Φασούλα με εκπροσώπους σωματείων στη Χαλκίδα

pannikolaou