Ο ‘Εσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας πήρε σπουδαίο διπλό κερδίζοντας σε μια από τις δυσικολότερες έδρες της κατηγορίας τον Παπάγου με 71-72, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη μέχρι την…επόμενη!
Μια νίκη, που θα μπορούσε να είχε έρθει με λιγότερο άγχος, καθώς ο Έσπερος έλεγχε τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, αλλά τέλος όλα καλά για την ομάδα του Σοφογιάννη που έκανε το 2/2 μακριά από την έδρα του!
Πολύ καλά διαβασμένος ο Έσπερος στο πρώτο ημίχρονο πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα έχοντας σταθερά το προβάδισμα. Στο 10′ το σκορ ήταν 15-20, ενώ στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 34-43 έχοντας στην επίθεση κατά κύριο λόγο πρωταγωνιστή τον Τζόρτζεβιτς.
Στο ίδιο τέμπο και η γ’ περίοδος με τον Έσπερο να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα (48-60). Στο 34′ η ομάδα του Σοφογιάννη βρέθηκε στο +12 (56-68), με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 37′ σε 64-70. Ο Τζόρτζεβιτς με καλάθι πέτυχε το 64-72 αλλά στην επόμενη άμυνα χρεώθηκε με το 5ο του φάουλ.
Ο Γκρίφιν με κλέψιμο μείωσε σε 69-72 στο 1:53.
Ο Καρακώστας μετά από νέο λάθος του Έσπερου με καλάθι στα 55” μείωσε σε 71-72, ο Παπαντωνίου αστόχησε σε τρίποντο με τον Παπάγου να έχει την τελευταία επίθεση τον Ματσάγγο να αστοχεί στην τελευταία επίθεση και τον Έσπερο να παίρνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη!
Διαιτητές: Κατραχούρας-Λόρτος-Σκανδαλάκης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-20, 34-43, 48-60, 71-72.