ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Γενική Συνέλευση Διαιτητών με συμμετοχή και ομόφωνες αποφάσεις!

Στη Θήβα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών, με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του, καθώς περισσότεροι από 30 διαιτητές έδωσαν το παρών.

Ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ενώ συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τα φετινά πρωταθλήματα.

Επίσης, έγινε αναφορά σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με δράσεις και αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ηγεσία του συνδέσμου.

  1. Τακτοποίηση και οργάνωση του συνδέσμου μετά την ανάληψη από την προηγούμενη διοίκηση, που όπως αναφέρθηκε, δεν είχαν παραδοθεί βιβλία εσόδων-εξόδων καθώς επίσης έγγραφα και αποδείξεις.
  2. Επαναλειτουργία της ιστοσελίδας του συνδέσμου, κάτι για το οποίο ο πρόεδρος Αντ. Σπυρόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον Νίκο Ιωάννου.
  3. Δόθηκαν μπλούζες-ζακέτες δωρεάν προς όλα τα μέλη του συνδέσμου, ενώ από το Σάββατο 21/10 οι διαιτητές θα φοράνε τις νέες εμφανίσεις.
  4. Οι αξιολογημένοι διαιτητές αυξήθηκαν μέσα σε λίγους μήνες κατά δύο.
  5. Η σχολή διαιτησίας με 13 δόκιμους που ολοκληρώνεται και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
  6. Έγινε αναφορά στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε μετά από χρόνια και ήταν επιτυχημένη.
  7. Η οικονομική συμπαράσταση του Συνδέσμου σε μέλος του για δικαστικά έξοδα, κάτι που προτίθεται να κάνει και στο μέλλον σε τυχόν ανάλογες περιπτώσεις.
  8. Η οικονομική κατάσταση του Συνδέσμου που βελτιώνεται, καθώς όπως αναφέρθηκε ήδη έχει 600 € περισσότερα σε σχέση με το ταμείο που παρέλαβε.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (26-27/10)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Εκλογές διαιτητών: Πρόεδρος εκ νέου ο Σπυρόπουλος. Το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου

pannikolaou