Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάκης Φώτου στο ΕΟΚ Web Radio: ”Έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο στον Τελεθριακό”

Ο προπονητής του Τελεθριακού, Μάκης Φώτου, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του  EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και Δημήτρη Μελίσση.

Αναλυτικά είπε:

Για το πόσο έχει επηρεαστεί το μπάσκετ στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές: «Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές υπήρξε προβληματισμός σε όλους, υπήρξε απογοήτευση στην καθημερινότητα, κάηκαν περίπου 500 χιλιάδες στρέμματα από τον Δήμο Αγίας Άννας μέχρι και τον Δήμο Αιδηψού. Γίνονται προσπάθειες στον Δήμο Αιδηψού ήδη και τώρα θα γίνουν και στον Δήμο Αγίας Άννας».

Για το ενδιαφέρον των παιδιών: «Τα τελευταία 6 χρόνια είχα συνειδητά αποστασιοποιηθεί από την παραγωγική διαδικασία γιατί υπήρξε μία κατάσταση δεν μπορούσα να την υπηρετήσω. Δηλαδή τα παιδιά έρχονταν από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Η δική μου φιλοσοφία είναι τα παιδιά να ξεκινάνε 8 με 10 ετών, όπου το παιδί μπορεί να ανταποκριθεί στο άθλημα. Άρα τώρα προσπαθούμε να κάνουμε μία προσπάθεια στο Μαντούδι και στη Λίμνη. Στη Λίμνη δεν υπάρχει κλειστό γήπεδο και θα κάνουμε σε ανοιχτό. Στο Μαντούδι υπάρχει κλειστό γήπεδο, αλλά με τις κακοκαιρίες του Ζορμπά το 2018 είχε γεμίσει 1 μέτρο λάσπη, το καθάρισαν, όμως τώρα πάλι έγινε το ίδιο και προσπαθούμε να το επαναφέρουμε σε καλή κατάσταση».

Για τις αποστάσεις: «Αυτή τη στιγμή ήταν καλυμμένο στο κομμάτι Αιδηψού και Εστίας με 3 ομάδες, οι οποίες ασχολούνται με το αντικείμενο της ανάπτυξης, τώρα εμείς θα κοιτάξουμε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν είναι μόνο η απόσταση, αλλά και ότι το οδικό μας σύστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Για την ομάδα και την φετινή χρονιά: «Εμείς μετά την υπέρβαση που κάναμε, με συμμετοχή σε Εθνική Κατηγορία, την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε τη σεζόν, κάναμε μία καλή εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά. Υπάρχουν 12 ομάδες πολύ ανταγωνιστικές στο πρωτάθλημα, πιστεύω θα πάμε καλά, έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο».

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou