ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ο Α.Σ. W.T. KUNG-FU Βασιλικού με…μπασκετικές προεκτάσεις!

Ο Α.Σ. W.T. KUNG-FU Βασιλικού διαρκώς αναβαθμίζεται και πρόσφατα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη συνεργασία του με τον αρχηγό Wing Tshun Γερμανίας που διατηρεί στη χώρα του 4 σχολές περισσότερους από 370 εν ενεργεία αθλητές.

Παράλληλα, στην εκδήλωση που έγινε πριν από μια εβδομάδα, φάνηκε πως ακόμα και στο Kung-Fu υπάρχουν…μπασκετικές προεκτάσεις!

Η αθλήτρια του Απόλλωνα Χαλκίδας Κατερίνα Καπουρίτη, όπως και η Μαρία Κικίδη, απέκτησαν μαύρες ζώνες πετυχαίνοντας τους στόχους τους!

Σε ανακοίνωση του ο Α.Σ. W.T. KUNG-FU Βασιλικού αναφέρει:

Ο Α.Σ. W.T. KUNG-FU ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ θα ήθελε να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αρχηγό Wing Tshun Γερμανίας Sifu Lampros Stogios. Το Σάββατο 21/10 είχαμε την τιμή και την χαρά να υποδεχτούμε στο χώρο της σχολής μας, στο Βασιλικό, τον Sifu Lampro, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων απόκτησης ζώνης του παιδικού και ενήλικου τμήματος. Ο Sifu Lampros είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος και επιτυχημένος, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του W.T. Kung-Fu Kids, που μετρά στη Γερμανία 4 σχολές και πάνω από 370 άτομα ενεργά, που αθλούνται καθημερινά και παίρνουν μέρος σε σεμινάρια εξέλιξης των δυνατοτήτων τους. Link: https://wt-power.de/ 

Ο Α.Σ. W.T. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ βάζει πάντα ως προτεραιότητα την εξέλιξη και διαμόρφωση ενός αθλητή, εφοδιασμένου με αξίες και σεβασμό, όχι μόνο για τους άλλους αλλά κυρίως για τον εαυτό του. Εκτός από ψυχικά και σωματικά οφέλη, το Kung-Fu μάς προσφέρει ισορροπία σώματος και μυαλού, συντονισμός κινήσεων, συγκέντρωση, ικανότητα αλτικότητας, αυτοπεποίθηση, κινήσεις με αρμονία, που μέσα τους κλείνουνε ταχυδύναμη, διαχείριση σωστής αναπνοής, έχοντας απόλυτη συνεργασία ηρεμίας και έκρηξης. Μέσα από τα παραπάνω τα παιδιά μαθαίνουν να έχουν επίγνωση του εαυτού τους και είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά τους προς όφελός τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποτρέψουν εκρήξεις θυμού πριν ακόμα συμβεί, διατηρώντας την ψυχική και σωματική ασφάλεια για τον εαυτό τους και τους γύρω του. Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και πόνο, για να ανταμειφθεί ο καθένας με την απόκτηση της ζώνης του. Ιδιαίτερη ξεχωριστή μέρα ήταν για δύο μαθήτριες-αθλήτριές μας που έπειτα από πολλά χρόνια συστηματικής εξάσκησης, αδιάκοπης προπόνησης και επιμονής, έφτασαν στο επίπεδο απόκτησης της μαύρης ζώνης στο σύστημά μας. Πρόκειται για τις μαθήτριες ΚΙΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ και ΚΑΠΟΥΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, με την τελευταία να είναι συγχρόνως και αθλήτρια μπάσκετ στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων του συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Διεύθυνση σχολής: Αγίου Παντελεήμονος 16 (έναντι του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου). Υπεύθυνος σχολής: ΚΑΠΟΥΡΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ (τηλ. 6976831416)”. 

Σχετικά άρθρα

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Αλίαρτος-Κάδμος 24-73 (photo album)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou

W Rising Stars: Σε Χαλκίδα και Σχηματάρι στις 8/11 η πρεμιέρα της κανονικής περιόδου

pannikolaou