Α ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Χρήστος Μήτσιου στο προπονητικό τιμ της ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας με ανακοίνωση έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Μήτσιου, που θα ανήκει στο προπονητικό τιμ της ομάδας, μαζί με τους Μιχαήλ, Σπυροπούλου και Αναγνώστου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. μεγαλώνοντας συνεχώς και από ένας απλός σύλλογος μπάσκετ, έχει γίνει ένας αθλητικός οργανισμός στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση και οργάνωση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μήτσιου Χρήστο.
Ο Μήτσιου Χρήστος είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους: α) Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και β) Διατροφή και Άσκηση του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Πλέον ο Χρήστος θα στελεχώσει, μαζί με τους υπόλοιπους Προπονητές μας, τις Ακαδημίες της ομάδας μας με πολλή όρεξη να δουλέψει με τα παιδιά.
Ο Οργανισμός μεγαλώνει και προχωράει δυναμικά, βελτιώνοντας συνεχώς το πλαίσιο στο οποίο κινείται με κινητήριο μοχλό το ήθος, την καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ακαδημίας.
Ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρές!
Μήτσιου Χρήστος: ”Επιστρέφοντας ύστερα από πολλά χρόνια στην Χαλκίδα έχω την χαρά να ξανασυνεργαστώ στο προπονητικό team της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. και να ξανασυναντήσω τον Πρόεδρο της ομάδας Μπέλλο Νικόλαο, τον φίλο και συνεργάτη προπονητή Μιχαήλ Παναγιώτη όπως και τους προπονητές Δημήτρη Αναγνώστου και την Μαρία Σπυροπούλου.
Με την ενασχόληση μου όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες των ομάδων Α.Ε. Ψυχικού, Α.Ε. Χολαργού, κολλέγιο DEREE και τα αντρικά τμήματα των ομάδων Α.Ο. Άρης Πετρούπολης (άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ) και Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα, θα δουλέψω ώστε να συμβάλω στην εξέλιξη και διαπαιδαγώγηση των αθλητών/τριών μας.
Στόχος όλων μας είναι να στηρίξουμε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας και να είμαστε όλοι μέλη ενός οργανισμού που δεν σταματά να εξελίσσεται.”

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ: Βαθμολογίες & σκόρερς (9η αγωνιστική 2-3/12)

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Πρωτέας Σχημ. 64-61 το τρίποντο του Δεμερτζή που έκρινε το παιχνίδι (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Α.Ε. Καρύστου-Απόλλων Λιβαδειάς (photo album)

pannikolaou