FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποσύρθηκε η ΑΓΕ Χαλκίδας από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Η ΑΓΕ Χαλκίδας σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Σύλλα Αιδηψού, σε ένα ματς που είχε διακοπεί εις βάρος της στο 18′ όταν με το σκορ στο 37-27 είχε φύγει από το γήπεδο διαμαρτυρόμενη για διαιτητικές αποφάσεις!

Η απόφαση για την οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα, πάρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που δεν προέκυψε τιμωρία για τους διαιτητές του αγώνα με τον Σύλλα (Ζαφείρη-Κοτσιμπός).

Η απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστή με επίσημο τρόπο μέσα στις επόμενες ώρες και προς την Ένωση, σημαίνει πως το πρωτάθλημα συνεχίζεται με 11 ομάδες και ένα ρεπό ανά αγωνιστική, ενώ η βαθμολογία διαμορφώνεται με τις 11 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν μετρούν τα αποτελέσματα της ΑΓΕΧ με τους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, οι οποίες αντί για τους βαθμούς της νίκης (Σύλλας) ή ήττας (Α.Ε. Καρύστου, Άρης Θήβας, ΓΑΣ Άμφισσας) παίρνουν αντίστοιχα ρεπό.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η προκήρυξη της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Συνάντηση Φασούλα με εκπροσώπους σωματείων στη Χαλκίδα

pannikolaou