ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική Γυναικών και Remind μαζί στη Χαλκίδα! (pics)

Η Εθνική Γυναικών αγωνίστηκε στο ΚΓ «Τ. Καμπούρης», νίκησε την Τσεχία σε ένα γεμάτο γήπεδο και παράλληλα συνεργάστηκε με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και η υπεύθυνη μπάσκετ γυναικών και μέλος του ΔΣ Άννη Κωνσταντινίδου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας «Αγία Ειρήνη», όπου και ενημερώθηκαν για τα προγράμματα της Remind για την άνοια και τα άτομα της τρίτης ηλικίας και δώρισαν μία μπλούζα της Εθνικής Ομάδας με τις υπογραφές των αθλητριών.

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα τα στελέχη της Remind ενημέρωναν το φίλαθλο κοινό για την πρόληψη της άνοιας, στο ενημερωτικό περίπτερο που είχε στηθεί στην είσοδο του γηπέδου. Ωφελούμενοι και προσωπικό της Remind προσκλήθηκαν και παρακολούθησαν και τον αγώνα της Εθνικής Γυναικών.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, η υπεύθυνη της Remind, Ευαγγελία Αγγελίδου, παρέλαβε από την Άννη Κωνσταντινίδου επιταγή ύψους 1000€ από τα έσοδα των εισιτηρίων για την στήριξη του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί ο οργανισμός για το Alzheimer και τις συγγενείς διαταραχές σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Βαθμολογία & σκόρερς (4η αγωνιστική 2-3/12)

pannikolaou

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Α.Ε. Καρύστου-Άρης Θήβας 32-77

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (3/12). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou