B ΕΣΚΑΣΕFEATURED

Έπαιξαν για καλό σκοπό Αστέρας Αλιβερίου-Εθνική Ενόπλων σε κατάμεστο γυμναστήριο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του Αστέρα Αλιβερίου με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων στο κατάμεστο κλειστό του Αλιβερίου, σε ένα event που δεν περιορίστηκε μόνο σε ένα αγώνα μπάσκετ, αλλά που με διάφορες εκδηλώσεις κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών!

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλιβερίου-Κύμης Νίκος Μπαράκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μπακόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Ταξίαρχος κ. Θ. Γερογιάκομος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου κ. Νικολάου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής.

Την αυλαία άνοιξε ο σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου  με ένα παραδοσιακό χορό, ενώ ακολούθησαν χοροί από το γυμναστήριο ”Body & Mind”.

Στη συνέχεια και μετά το χαιρετισμό του προέδρου του Αστέρα Αλιβερίου Π. Μάστορη, ξεκίνησε ο αγώνας του Αστέρα Αλιβερίου με την Εθνική Ενόπλων, ενώ στις ανάπαυλες μεταξύ των περιόδων την παράσταση έκλεψε ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης με καταγωγή από το Αλιβέρι, όπως και οι χοροί από τα γυμναστήρια ”Body & Mind” και ”Βιοκίνηση”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η απονομή μεταλλίων και πλακετών.

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό σκοπό και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα παραδοθεί σε οικογένεια που μέλος της έχει μόνιμη αναπηρία και υπάρχει άμεση ανάγκη χρημάτων.

Μεγάλη συμβολή στην εκδήλωση, είχε το μέλος του Δ.Σ. του Αστέρα Αλιβερίου Σταύρος Ζαχαριάς, ο οποίος είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιώτας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ 69-92

Διαιτητές: Χατζής-Μαμασούκα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-24, 37-44, 56-68, 69-92.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Ρέτσας-Βογιατζής): Χροναίος 2, Μάστορης Κ., Καψούλης 5 (1), Μάστορης Ι. 4, Μεϊντάνης 6, Μοιρώτσος 14, Ιωάννου Φιλ. 6, Κεράτσας 5 (1), Βογιατζής Παντ. 10 (2), Ιωάννου Ευστρ. 17 (3), Ρέτσας, Καραφύλλας.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Πέτρουλας): Καβαλαράκης 2, Παπανικολόπουλος 16 (4), Γεωργοπαπαδάκος 9 (3), Κυρίλης 2, Κογιώνης 8, Κουπίδης 5 (1), Παπαδημητρίου 13 (2), Παπαδόλιας, Βησσαρίου 8 (2), Χατζηνικόλας 5 (1), Αρνοκούρος 12, Δημητρίου 12.

  • Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσει photo album της εκδήλωσης. 

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (7η αγωνιστική 15-16/3)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΧΒΑ 39-70

pannikolaou

National League 2: Μεγάλος νικητής με ανατροπή! Κάδμος-Ελευθερία Μοσχάτου 80-74

pannikolaou