Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ο μικρός Λουκάς ”έκλεψε” την καρδιά όλων στο Δίστομο!

Ο Εθνικός Λιβαδειάς έδωσε το Σάββατο τον πρώτο του αγώνα στη νέα του έδρα, το κλειστό γυμναστήριο του Διστόμου, που γέμισε από τον κόσμο που ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Β’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.

Απ’ όλους τους φίλους της ομάδας όμως, μικρούς και μεγάλους, αυτός που ”έκλεψε” την καρδιά όλων, ήταν ο μικρός Λουκάς που πήρε υπογεγραμμένη μια φανέλα του συνονόματου του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά και αρκετά ακόμα δώρα!

Σε ανακοίνωση του ο Εθνικός Λιβαδειάς αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στη νέα μας έδρα, στο Δίστομο, αποκτήσαμε πολλούς νέους φίλους! Ένας όμως μας «έκλεψε» αμέσως την καρδιά! Ο Λουκάς, ο μικρός καινούριος φίλος μας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας με την όμορφη οικογένειά του!
Στο ημίχρονο ο συνονόματός του Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μαζί με τον Γεν. Γραμματέα της ομάδας Γιώργο Κόλλια, έδωσαν στον μικρό Λουκά μία εμφάνιση του Εθνικού με το Νο12, υπογεγραμμένη από τον παίκτη της ομάδας μας!
Κι επειδή…μας αποκάλυψε την αγάπη του για την ΑΕΚ πήρε και μερικά δωράκια της ομάδας που υποστηρίζει!
Ο Λουκάκος χάρηκε πολύ! Η δικιά μας η χαρά όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς κάναμε ένα παιδί να χαμογελάσει κι αυτό είναι σπουδαιότερο από οτιδήποτε άλλο!
Ο αθλητισμός είναι ζωή και η ζωή είναι στιγμές… Εμείς αυτές κρατάμε, τις όμορφες στιγμές, που μας γεμίζουν με μοναδικά συναισθήματα! Και με τον Λουκάκο έχουμε να ζήσουμε ακόμη πολλές!”. 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Ακάθεκτος! Εθνικός Λιβαδειάς-Πρωτέας Γρεβενών 80-61

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (24/2). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Φοβερός και τρομερός! Τρίκαλα-Εθνικός Λιβαδειάς 56-76

pannikolaou