ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Λαμία είσαι έτοιμη; Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. είναι γεγονός!

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. είναι γεγονός και στις 20-21 Απριλίου κάνει την πρώτη στάση στη Λαμία (πλατεία Πάρκου), για να ακολουθήσουν στη συνέχεια αρκετές ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΔΕΗ και θέτουν από κοινού νέους στόχους που αποβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος καλαθοσφαίρισης 3×3.

Η ΔΕΗ με μεγάλη ιστορία, σύγχρονο χαρακτήρα και έντονη κοινωνική δράση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, αναγνωρίζει στο 3×3 τον δυναμισμό και την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει και τις δικές της υπηρεσίες.

Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά, το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball συνεχίζει το ταξίδι του σε νέους σταθμούς σε όλη την Ελληνική Περιφέρεια! Πρώτη στάση είναι η Λαμία (Πλατεία Πάρκου) το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Απριλίου!

Αν κι εσύ αγαπάς το μπάσκετ, λατρεύεις τις προκλήσεις και θέλεις να δοκιμάσεις τις αθλητικές σου δυνάμεις, κάνε την εγγραφή σου κι έλα να ζήσεις από κοντά την μοναδική εμπειρία του 3×3 Street Basketball!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Μεγάλος Τελικός Παμπαίδων: ΑΓΕΧ-Κάδμος 55-51

pannikolaou

Παμπαίδων (Μεγάλος τελικός): ΑΓΕΧ-Κάδμος (Live Streaming)

pannikolaou

Μικρός Τελικός Παμπαίδων: Έσπερος Λαμίας-ΓΑΣ Άμφισσας (Ακαδ.) 35-52

pannikolaou