ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντίνα Κοροβέση: ”Άξιζε τον κόπο η προσπάθεια”

Η Ντίνα Κοροβέση οδήγησε τον Απόλλωνα Χαλκίδας στην άνοδο στην Α2 Γυναικών δείχνοντας πως το μπάσκετ της Χαλκίδας έχει…σφυγμό και η προπονήτρια της ομάδας μίλησε στο stereabasket για αυτή την επιτυχία.

Για την πορεία της ομάδας: ”Αναμφίβολα είναι πετυχημένη, βάλαμε ως στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε. Για εμένα, ήταν ευλογία η φετινή χρονιά, μου δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστώ και πάλι με αθλήτριες που είχαμε δουλέψει και στο παρελθόν, αθλήτριες που αγαπάνε το μπάσκετ και το κυριότερο με αδαμάντινο χαρακτήρα, που αγκάλιασαν τις μικρές και τις βοήθησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και κατ’ επέκταση στην ομάδα μας, όπως επίσης ευχαριστώ και τους γονείς από τις μικρές μας, που στάθηκαν συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα”. 

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: ‘‘Ήταν ανταγωνιστικό και για πρώτη φορά χωρίς κενά, κάτι πολύ σημαντικό. Μόλις τελειώσαμε τη πρωτάθλημα της Ένωσης μας, μπήκαμε στο ειδικό πρωτάθλημα έχοντας να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, όπως τα Ιωάννινα και η Ολυμπιάδα με τις οποίες παλέψαμε μέχρι το τέλος για την άνοδο. Υπήρχαν δυσκολίες για να φτάσουμε στο στόχο μας, καθώς εκτός από ανταγωνιστικούς αντιπάλους είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις τεράστιες αποστάσεις ταξιδεύοντας σε Ιωάννινα, Πάτρα, Σπάρτη, Λέχαιο, όμως άξιζε τον κόπο, ήμασταν ενωμένες και τα καταφέραμε. Εύχομαι, να συνεχιστεί αυτός ο τρόπος διοργάνωσης, γιατί μόνο μέσα από τα πολλά παιχνίδια μπορεί να αναδειχθεί το ταλέντο των κοριτσιών΄΄. 

Για την επόμενη μέρα και τη συμμετοχή στην Α2 Γυναικών: ‘‘Πλέον μπαίνουμε ως ομάδα σε διαφορετικό επίπεδο συμμετέχοντας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 14 ομάδων που σημαίνει 26 αγωνιστικές με πολλές υποχρεώσεις αγωνιστικές και μη. Ευελπιστούμε πως ο επιχειρηματικός και όχι μόνο κόσμος της Χαλκίδας, θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια ώστε τα νέα μας παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στόχος μας θα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, κάτι πολύ σημαντικό για το μπάσκετ της Χαλκίδας αλλά και της περιφέρειας, που μετά από αρκετά χρόνια έχει και πάλι μια ομάδα που θα το εκπροσωπήσει σε Εθνικές κατηγορίες. Μακάρι να υπάρξει κάτι αντίστοιχο και από άλλες ομάδες, καθώς στόχος όλων μας πρέπει να είναι τα παιδιά να βρίσκουν το κίνητρο για να παίζουν μπάσκετ”. 

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

Η Καράλη οδηγεί την Μπολζάνο στην άνοδο!

pannikolaou

Απόλλων Χαλκίδας: Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Α2 Γυναικών! (video)

pannikolaou