ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Οι αντίπαλοι του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας στο δρόμο για το final-4!

Το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της νίκης-πρόκρισης απέναντι στον πρωταθλητή Θεσσαλίας, έχει να κάνει δυο ακόμα βήματα στις 18-19 Απριλίου στο κλειστό Κερατσινίου, ώστε να βρεθεί στο final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ελλάδας-Κύπρου που θα διεξαχθεί φέτος στο Βόλο!

Πρώτος αντίπαλος για το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας θα είναι το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου που επικράτησε στον τελικό της Κρήτης το 1ο ΓΕΛ Χανίων με 51-47, κάνοντας ανατροπή 13 πόντων!

3ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λαδουκάκης): Ιωάννου Στ., Οικονομάκης 26, Μηλάκης, Καραπιδάκης 13, Ορφανουδάκης, Ατσαλής, Κεαλάρ, Τσαγκαράκης 12, Ιωάννου Β., Λογοθέτης Στ. , Λογοθέτης Κων/νος, Σφακιανάκης.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του σχολείου της Κρήτης, την επόμενη μέρα (19/4) το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει στον τελικό για την πρόκριση στο final-4 τον νικητή του ζευγαριού των πρωταθλητών Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου, που είναι τα σχολεία 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας και 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.

Στη Δυτική Ελλάδα: Το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας έκανε την έκπληξη και πήρε την πρόκριση νικώντας το ισχυρό ιδιωτικό Λύκειο ”Αναγέννηση” Πάτρας με 64-59.

Στην Πελοπόννησο: Το 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας πήρε την πρόκριση νικώντας το ΓΕΛ Τρίπολης με 59-51.

4ο ΓΕΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Στεφάνου): Αποστόλου, Χαραλαμπάκης 2, Μοσχοβίτης 3 (1), Κουλούρης Λ., Κουτάγιαρ, Ρούσσινος, Μουκάνος, Κατέχης, Κουλούρης Β. 6, Χονδρογιάννης 15 (2), Κουλούρης Γ. 4 (1), Κατσαρός 29 (6).

Ο αγώνας 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας-1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στις 19 Απριλίου τον νικητή 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-3ο ΓΕΛ Ηρακλείου για μια θέση στο final-4 του Βόλου.

photo: neakriti.gr

 

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou