ΜΙΝΙ

Στο FunBasket Festival η ΑΕΕΠ Χαλκίδας! (pics)

Ενεργή συμμετοχή στο FunBasket Festival που διοργανώθηκε από την ΕΟΚ στη Χαλκίδα το πρωί της Κυριακής 21/4 είχε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας, η οποία σε ανάρτηση της επισημαίνει:

Το FunBasket Festival βρέθηκε στη Χαλκιδα για μια ημέρα γεμάτη άθληση και ψυχαγωγία. Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. συμμετείχε με τους προπονητές της Μιχαήλ Παναγιώτη, Σπυροπούλου Μαρία, Αναγνώστου Δημήτριο και Μακρύγιαννη καθώς και πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής παιδιά από σωματεία και αρκετά σχολεία της Χαλκίδας ενώθηκαν, γιόρτασαν και διασκέδασαν μαζί με το αγαπημένο τους άθλημα, κι έστειλαν το μήνυμα στους μεγάλους ότι το μπάσκετ Είναι Χαρά!
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 4-8 ετών συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιά – Αναστασιάδη (Πειραϊκή πατραϊκή), όπου το άθλημα έγινε πιο διασκεδαστικό και παρουσιάστηκε στα μικρά παιδιά μέσα από παιχνίδια με ασκησιολόγιο ανάλογο της ηλικίας τους.
Τα μηνύματα του τουρνουά είναι ηχηρά καθώς μέσω αυτού μικρά παιδιά έμαθαν ότι μέσα από ένα άθλημα, εν προκειμένω το μπάσκετ, μπορούν να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν φιλικούς δεσμούς, να συνεργαστούν.
Βασικό μήνυμα και εκείνο της ευγενούς άμιλλας καθώς τα μικρά παιδιά έμαθαν ότι είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως φίλαθλοι, εντός ή εκτός παρκέ μπορούν να είναι φίλοι μεταξύ τους”. 
Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (25/5). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (25-26 Μαΐου)

pannikolaou

FunBasket Festival: Μεγάλη συμμετοχή στη Χαλκίδα! (pics)

pannikolaou