ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σχολικοί: Στο Βόλο το final-4 στις 24-25 Απριλίου. Οι αντίπαλοι του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου, στις 24-25 Απριλίου, διεξαχθεί το final-4 των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων καλαθοσφαίρισης αγοριών, με τη συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας μετά τη σημερινή του επικράτηση επί του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας με 71-63.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου (10 & 12 το πρωί) θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες και την επόμενη μέρα (25/4) ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Η κλήρωση των ζευγαριών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/4 στην Πορταριά Βόλου.

Αντίπαλοι στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας που είναι το μοναδικό Δημόσιο Σχολείο του Final-4 είναι τρία κολλέγια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο!

Από την Αθήνα προκρίθηκε η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Ο Άγιος Παύλος” αποτελούμενο από παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες των Αθηνών και μεταξύ των οποίων ο διεθνής Βενιαμίν Αμπόσι του Ολυμπιακού που φέτος αγωνίστηκε ακόμα και σε αγώνα της Euroleague με αντίπαλο των ”ερυθρόλευκων” την Άλμπα Βερολίνου.

Από τη Θεσσαλονίκη προκρίθηκε το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης στο οποίο αγωνίζονται αρκετοί παίκτες από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, όπως μεταξύ άλλων οι διεθνείς Τσαχτσίρας, Καζαμίας (Άρης) και Μανθόπουλος (ΠΑΟΚ).

Από την Κύπρο το παρών θα δώσει το Κολλέγιο “Βεργίνα” Λάρνακας.

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou