Γ ΕΣΚΑΣΕ

10 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Τσομάκα…

Και όμως, πέρασαν 10 χρόνια από τη μέρα που ο Γιώργος  Τσομάκας ”έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, σαν σήμερα 13 Απριλίου του 2014, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και την οικογένεια του μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τσομάκας, ένας καλοκάγαθος γίγαντας που είχε μόνο φίλους, που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και θετική σκέψη, που ξεχώριζε για το ταλέντο του αλλά και για τον καταπληκτικό χαρακτήρα του.

Εκτός από τον αθλητισμό όμως και ειδικότερα το μπάσκετ, ο Γιώργος ξεχώριζε και ως μαθητής τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο στη γερμανική φιλολογία. Η οικογένεια του Γιώργου στη μνήμη του, έχει αποφασίσει να καλύπτει τα δίδακτρα παιδιών, που δεν έχουν την οικονομική άνεση, για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας.

Σε αυτή τη 10ετία, ο Γ.Σ. Αυλίδας, η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Τσομάκας, αλλά πρόσφατα και η ΠΑΠΕΛ, διοργανώνουν αγώνες στη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, ενώ στο κλειστό της Αυλίδας υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια κρεμασμένη η φανέλα του Γιώργου Τσομάκα με το αγαπημένο του ”12”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (19/5). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Φάλαρα-Άτλας Καρπενησίου 47-63

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Φιλαθλητικός-Γ.Σ. Στύρων 59-82

pannikolaou