Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Το Σάββατο 18/5 ορίστηκε ο τελικός Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου

Μετά την απόφαση της ΕΣΚΑΣΕ για μηδενισμό του Σύλλα και πρόκρισης του Α.Ε. Καρύστου στον τελικό, ο πρώτος αγώνας για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18:00 στο κλειστό της Θήβας.

Ως γνωστόν, ο Κάδμος προηγείται με 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και χρειάζεται μια νίκη σε μάξιμουμ τριών αγώνων για να πάρει την άνοδο για τη Γ’ Εθνική.

Το Α.Ε. Καρύστου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει αίτημα προς την ΕΣΚΑΣΕ, ζητώντας την αναστολή των plaoyffs για τις επόμενες 15 μέρες, ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα όπως αναφέρει, τρεις τραυματίες αθλητές του από τα επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα των playoffs με αντίπαλο τον Σύλλα και οι τελικοί να ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου.

Παράλληλα, είχε κάνει γνωστό πως οι προπονήσεις της ομάδας έχουν ανασταλεί για 10 μέρες ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να ηρεμήσει η ομάδα από το σοκ των επεισοδίων, ενώ σήμερα (16/5) νωρίς το πρωί, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη από τις τρεις ιατρικές γνωματεύσεις στην ΕΣΚΑΣΕ, ζητώντας εκ νέου την αναβολή των playoffs.

Η ΕΣΚΑΣΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα (κατά πλειοψηφία πάρθηκε η απόφαση) και ο τελικός ορίστηκε για το Σάββατο 18/5.

Απομένει να φανεί τι θα αποφασίσει η ομάδα της Καρύστου, η οποία με τη σειρά της έχει έκτακτο Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τους δύο ημιτελικούς του final-4 στο stereabasket.gr!

pannikolaou

Chalkis Basket 2024: Η κλήρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 21 ομάδων!

pannikolaou

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou