Α2

Το ευχαριστώ του Έσπερου My ΚΤΕΟ Λαμίας

Ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας δεν τα κατάφερε παρότι γύρισε μια φαινομενικά χαμένη σειρά από το 3-0 στο 3-3, γνωρίζοντας χθες την ήττα στην έδρα του από το Ψυχικό με 67-71, αποτέλεσμα που τον υποβιβάζει στη Β’ Εθνική.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη φετινή πορεία της ομάδας, δηλώνοντας υπερήφανη για τη συλλογική προσπάθεια.

Φίλοι του Έσπερου my kteo Λαμίας, χθες (1/5) τελείωσε ο αγωνιστικός μαραθώνιος της Α2 Elite League –Ερρίκος Ντυνάν Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα μας κατετάγει κατά την κανονική αγωνιστική περίοδο στην 11η θέση της βαθμολογίας, με διαφορά ενός βαθμού από την 8η θέση.
Στο υπολειπόμενο της προκήρυξης πρωταθλήματος σύστημα των playout, η ομάδας μας σε σειρά πέντε (5) συνεχόμενων αγώνων με την ομάδα του Ψυχικού, πέτυχε τρείς 3 νίκες και 2 ήττες.
Το σύστημα προκήρυξης διεξαγωγής πρωταθλήματος, αξιολογεί την συνολική προσπάθειά μας και μας οδηγεί ‘’σε πρώτη φάση’’, σε θέση μη συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΔΙΚΑΙΟ?? …ΑΔΙΚΟ???…’’ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ’’……
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, θέλει :
-Να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της πόλης μας, που αγκάλιασαν την προσπάθεια της ομάδας μας και κατέκλυσαν με την πρωτοφανή μαζική παρουσία τους, το κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.
-Να ευχαριστήσεις ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους και μικρούς ΧΟΡΗΓΟΥΣ ,που συνέβαλαν τα μέγιστα για την οικονομική ενίσχυση και διεκπεραίωση των υποχρεώσεων μας.
-Να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ όσους από τους φορείς της πόλης και τα επώνυμα σημαντικά πρόσωπα ,που κατέχουν θεσμικές θέσεις κοινωνικής εξουσίας, συνέδραμαν στην προσπάθειά μας.
-Να ευχαριστήσει όλους τους ανιδιοτελείς φίλους που συνέδραμαν αφιλοκερδώς, στην καθημερινή διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών και μη υποχρεώσεων μας.
Τέλος θέλουμε κάνουμε ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά σε όλους τους συμμετέχοντες στο αγωνιστικό τμήμα , προπονητικό επιτελείο και παίκτες, καθώς και σε όλους τους διεκπεραιωτές της πολυποίκιλης και πολυσχιδούς καθημερινότητας και να ισχυριστούμε δυνατά ‘’ότι είχαμε τους καλύτερους’’.
Για όλη αυτήν την συνολική ,συλλογική προσπάθεια μας ,είμαστε απλώς υπερήφανοι.
….εξάλλου…..όπως αναφέρει ο αρχαίος ρήτορας Δημοσθένης……’’το μέλλον άδηλον πάσιν ανθρώποις και μικροί καιροί μεγάλων πραγμάτων αίτιοι γίγνονται.’’.

Σχετικά άρθρα

Κατώτερος των περιστάσεων! Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τον ημιτελικό Ρεάλ-Ολυμπιακός 87-76

pannikolaou

Ο Γ.Σ. Ιτέας συγχαίρει τον Δήμο Δημητρίου για την άνοδο με τη Νήαρ Ήστ!

pannikolaou

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος σχολιάζει τους δύο ημιτελικούς του final-4 στο stereabasket.gr!

pannikolaou